Programul de dezvoltare personala Goals

0

Fundația Motivation România organizează în zilele de 21 și 22 ianuarie 2015, între orele 9.00-17.00 la Hotel Ibis Parlament primele cursuri din cadrul “Programului de dezvoltare personală – Goals”, special creat pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Anterior introducerii în România, programul de dezvoltare personală a fost implementat cu succes în Marea Britanie, peste 150.000 de persoane beneficiind de avantajele sale.

Specialiștii Motivation din cadrul proiectului “Parteneriat pentru Ocupare în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est”, au fost formați de experții britanici ai Goals CIC UK, și vor asigura livrarea programului către dumneavostră, oferindu-vă instrumentele și inspirația necesara pentru recâștigarea încrederii în sine și obținerii unui loc de muncă.

Goals 128_Layout 1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează