Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programe de internship&trainee la cel mai mare marathon de oportunități de carieră al primăverii

0

În prima jumătate a anului 2020 se anunță numeroase oportunități de carieră. O nouă ediție a celui mai important proiect național Internship&Trainee Marathon, revine în perioada februarie – mai 2020 și va aduce în atenția studenților și proaspăt absolvenților din toate centrele universitare din România cele mai noi programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry – level.

Pe site-ul de carieră Hipo.ro, în prezent, sunt active peste 1800 programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry-level special gândite pentru studenții, proaspăt absolvenții și tinerii ce își doresc să pună în practică informațiile dobândite în timpul facultății. Oportunitățile de carieră pentru tineri sunt oferite de companii renumite ce pot fi descoperite accesând hipo.ro, iar printre acestea se numără și programul Ubisoft Graduate Program. Acesta este adresat studenților și masteranzilor ce vor absolvi facultatea în domeniul Ingineriei sau a Informaticii, în vara anului 2020, care au cunoștinte de C++ și care au mai puțin de 1 an experiență. Rolul viitorului Gameplay Devoloper este de a se implica în oferirea unei experiențe de joc distractive și confortabile, dar și interactivă prin colaborarea cu designeri, artiști sau alți membrii ai echipei de dezvoltare a jocurilor din țară sau din străinătate. Programul se desfășoară pe o perioadă de 2 ani, iar studenții interesați să se alăture unei companii creative de înaltă tehnologie și un lider în industria jocurilor video, sunt invitați să aplice până pe data de 28 februarie. Au șansa astfel să ia parte la programul din cadrul Ubisoft România.

Anul 2019 în cifre

Dacă ar fi să facem o restrospectivă a anului trecut, pentru proiectul Internship&Trainee Marathon, 2019 a reprezentat: 1.300.000+ căutări de internship-uri și joburi entry-level, peste 1900 programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry level în domenii variate precum: IT, Marketing, Vânzări, Juridic, Producție, Resurse Umane, Contabilitate, Administrativ, Inginerie, Producție, Achiziții și Logistică, etc. și numeroase companii participante, printre care: Asseco South Eastern Europe România, Ursus Breweries, E.ON România, Coca-Cola HBC România, Jacobs Douwe Egberts, HeidelbergCement România, METRO Cash Carry România, JTI România, Philip Morris România, L’Oreal România, P&G, ING România, Unilever, Automatic Data Processing (ADP) România.

Noutăți 2020

Anul 2020 vine cu vești bune pentru studenți și proaspăt absolvenți! Hipo.ro lansează NextGen, o platformă online dedicată dezvoltării profesionale. Sub umbrela acesteia se regăsesc proiecte special gândite să ușureze primul contact al studenților și proaspăt absolvenților cu piața forței de muncă din România. Printre proiecte se numără NextGen Finance Recruitment Day, NextGen Students & Fresh Grads, NextGen Internship & Trainee Marathon și NextGen Career Guide. Umbrela NextGen își propune de asemenea, prin intermediul proiectelor din portofoliu, să acopere toate nevoile de recrutare ale companiilor reușind să atragă atât studenți, cât și proaspăt absolvenți din domenii cât mai variate.

Internship&Trainee Marathon 2020 își propune să atragă companii renumite și poate fi accesat de către orice candidat care deține un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. Aceștia vor găsi în perioada februarie – mai 2020 programe de internship, trainee, graduates, stagii de practică și joburi entry-level la nivel național disponibile în cadrul companiilor ce s-au înscris în Marathon și nu numai.

Companiile care au deschise astfel de programe și doresc să se implice în dezvoltarea profesională a tinerilor, ne pot contacta la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara;

DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computing și big data;

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;

Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.