Program Teatrelli saptamana 22 – 28 iunie

0

23 iunie 2015, ora 20.00

„Edith Piaf”

Cu: Claudia Negroiu

Scenariul și regia: Mălina Andrei

Scenografia: Aurel Pătrașcu

Aranjamentul muzical: Vasile Malic

Preț bilet: 21,38 lei

„Parafrazându-l pe Jean Cocteau putem spune că Edith Piaf a avut geniu. N-a fost niciodată până la ea o Edith Piaf și alta nu va mai fi niciodată.

Cu un destin tulburător care ar mișca și cele mai împietrite inimi și cu o voce care o dată ascultată nu-ți mai poate ieși din suflet, această celebră cantareață poate și-n ziua de azi să impresioneze, să tulbure pe cei ce doresc și reușesc să se apropie de ea.

Scenariul se bazează pe autobiografia scrisă chiar de Edith Piaf sub titlul „Au bal de la chance” și pe cartea scrisă de Simone Bertaut (sora ei) și intitulată simplu „Piaf”. Este o viață unică, o personalitate fără egal care merită a fi reînviată într-un context românesc actual.

Recitalul se dorește a fi unul prin care să ajungem la inimile spectatorilor în modul cel mai plăcut și direct pentru că el vorbește în primul rând despre dragoste, iar dragostea aparține tuturor.”

Mălina Andrei

 Afis Edith Piaf

25 iunie 2015, ora 18.00

Clubul Dilema Veche

Intrarea liberă în limita locurilor

27 iunie 2015, ora 20.00

„Răzvan Mazilu & Ladies”

Un spectacol de Răzvan Mazilu

Cu: Răzvan Mazilu, Monica Petrică

Judith State, Vanda Ștefănescu

Andrei Manea

Preț Bilet: 29,70 lei

Răzvan Mazilu & Ladies – un recital extraordinar de dans al unuia dintre cei mai iubiţi dansatori români la teatrelli.
Un fel de “best of” alături de trei partenere binecunoscute: Monica Petrică, Judith State, Vanda Ştefănescu.

De la jazz la Depeche Mode, de la muzica lăutărească la Prince, trecând, inevitabil, prin tango, Răzvan Mazilu & Ladies aduce împreună momente antologice din spectacolele „Un Tango Mas”, „Depeche Dance”, „Sell Me!”, „Şaraiman”, „Barock”.

 mazilu_nou mic

28 iunie 2015, ora 20.00

„Joc de pisici”

de: Orkeny Istvan

Cu: Virginia Mirea, Adela Mărculescu,

Tania Filip, Mihaela Teleoacă,

Dan Aștilean, Alina Suărășan,

Marius Gâlea, Sergiu Fleșner,

Oana Pușcatu

Un spectacol de Gelu Colceag

Asistenți scenografie:

Ioana Colceag, Radu Zaharia

Preț bilet: 29,70 lei

 

 „Toți avem câte ceva de împărțit. Numai cu bătrânii nu mai are nimeni nimic de împărțit. Dar dacă bătrânii au ceva de împărțit între ei – noi râdem”.

„Joc de pisici” este povestea celor mai frumoase surori din tot ținutul, surorile Skala, Elisa și Gizela care ajunse la vârsta senectuții și locuind în țări diferite își alină singurătatea și bătrânețea povestindu-și la telefon zilnic ce li se întâmplă.

Piesa „Joc de pisici” începe când doamna Elisa Orban se reîntâlnește cu o veche prietenă, Paula. Paula devine centrul vieții doamnei Orban pentru că este „..cineva care mă ascultă, care îmi dă importanță….”. Paula, în schimb, nu o vede pe Elisa ca fiind centrul universului ei și lucrurile se complică atunci când doamna Orban îi face cunoștință Paulei cu Victor Csermleny, celebrul tenor și… iubirea din tinerețe a doamnei Orban.

Pentru Elisa Orban chiar și mersul la hala de lapte este o adevărată aventură, astfel încât ce se întâmplă cu Paula și Victor nu poate trece neobservat.

Iar dacă doamna Orban dorește să cumpere doar 50 de grame de lapte pentru că atât este porția pisicii, cu siguranță se va produce un conflict, cel puțin comic.

Pisici mic

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează