Program Seeds for Happiness: concert cu boluri tibetane, tehnici de mindfulness si un an fara regrete

0
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Concert meditativ cu boluri tibetane, sustinut de JOEL SILVA
Marti 21 ianuarie, ora 20:00
Cost: 30 ron

Bolurile tibetane au un profund efect de armonizare a trupului si a sufletului, conectare la propria respiratie si la senzatiile din corp. Filozofia orientala considera ca omul a fost creat din sunet. Atunci cand fiinta umana este in armonie cu ea insasi si mediul inconjurator, ea este capabila sa traiasca liber si creativ. Bolurile tibetane au un profund efect de armonizare a trupului si a sufletului. Ele produc frecvente intre 2 si 13 hz. care sunt asemanatoare cu frecventele emise de creierul nostru (Alpha, Beta, Delta si Theta), echilibrand emisferele cerebrale.

Practica atentiei constiente prin tehnici de Mindfulness si Meditatie, cu Daniela Andreescu
Miercuri 22 ianuarie, ora 19:00 
Cost: 15 ron (Intrarea libera pentru Membrii Centrului)

Cei care nu au practica meditatiei – postura, modul de dirijare a atentiei, sunt rugati sa vina la ora 18:30 pentru partea explicativa.

Tipurile de meditație propuse de Daniela Andreescu provin atât din tradiții contemplative (buddhism), cat si din metode moderne de dezvoltare personala. Pot fi practicate cu efecte benefice pentru cultivarea calitatilor mintii, reducerea stresului si creșterea calitatii vietii, independent de religia sau calea spirituala a fiecaruia.

La aceste intalniri sunt bineveniti atat cei care au deja o practica a meditatiei, cat si cei care nu au avut un contact direct cu exercitiul meditatiei si doresc sa exploreze un posibil inceput.

Cinemateca filmelor alese – Film documentar „Pestera cainelui galben”
Joi 23 ianuarie, ora 19:00
Cost: 15 ron 

PESTERA CAINELUI GALBEN (Titlul in engleza: The cave of the yellow dog) este un documentar exceptional, filmat in Mongolia, ce relateaza intr-un mod inedit legatura dintre caine si om. O poveste aparent banala, care surprinde cele mai profunde si inocente trairi umane.

Durata: 90 min.
Subtitrare: Romana
Trailer: http://bit.ly/1mauRVB

Workshop „2014 – Un an fara regrete”, cu Raluca Mohanu
Sambata 25 ianuarie, intre orele 9:30 – 18:00
Cost workshop: 140 ron/persoana (50% reducere pentru Membrii Centrului)

Iata trei motive pentru care sa participi:
1. Acest curs te va ajuta ca increderea in realizarea proiectelor tale sa fie mai mare decat indoiala. Vei cultiva recunostinta pentru ceea ce exista deja in viata ta si iti vei da spatiu si energie pentru evolutie.
2. Vei avea ocazia sa reflectezi la gradul tau de multumire in legatura cu aspectele principale ale vietii tale. Mai mult, iti vei constientiza dorintele, le vei face memorabile pentru tine si iti vei asuma responsabilitatea realizarii lor.
3. Vei identifica ceea ce este cu adevarat important pentru tine in 2014 si astfel, vei evita amanarea sau distragerea atentiei de la “drumul tau”.

Grup de Studiu
Duminica 25 ianuarie, intre orele 12:00 – 14:00
Cost: 15 ron

Persoana de contact: Prof. Teodoru Ghiondea – 0757.105572, email: abdfqr@yahoo.fr

Opera lui René Guénon constituie „Abecedarul de aur” pentru formarea unei perspective spirituale şi a unei mentalităţi tradiţionale autentice. Acest Grup de Studiu s-a reunit sub indrumarea dlui profesor TEODORU GHIONDEA si se desfasoara in perioada octombrie 2013 – iunie 2014 la Centrul Seeds for Happiness.

Modul în care este caracterizată de către Mihail Vâlsan – discipolul şi continuatorul activităţii spirituale a Maestrului, împreună cu Vasile Lovinescu – demonstrează în mod evident dublul rol al acesteia:

„Busola infailibilă”: viziune metodologică tradiţională veritabilă pentru cunoaşterea oricărei tradiţii particulare, ca fiind parte integrantă şi aspect particular al Tradiţiei primordiale; abordare doctrinară esenţială în vederea constituirii unei elite intelectuale autentice, pertinente şi eficace în planul acţiunii spirituale şi culturale.
„Cuirasa impenetrabilă”: posibilitatea asumării unei asemenea viziuni şi mentalităţi pentru orientarea şi eliminarea aspectelor negative ce decurg din caracterele unei istorii crepusculare, finale pe care o trăim în momentul de faţă, având şi rolul de a apăra şi conserva rezultatele cunoaşterii metafizice autentice, precum şi „integritatea” celor care fac parte din elita intelectuală sau sunt numai în situaţia de aspiranţi.


Participarea la evenimentele organizate de Centrul Seeds for Happiness se face pe baza de inscriere prealabila.

Detalii de contact:

CENTRUL SEEDS FOR HAPPINESS

Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.3374822
Mobil: 0721.269590
Email: info@seedsforhappiness.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează