PROGRAM Roaba de cultura

0

Asa cum stiti, la Raoba de cultura, ne place să împărtășim mici bucurii cu voi, să ne jucăm împreună la firul ierbii, să vă facem invitații de weekend…..un pic altfel! Fie că veniți singuri, cu prietenii sau cu familia….cu siguranță, vă veți bucura de oaza noastră de liniște și bună dispoziție!


Sesiunile de yoga pentru părinți și piticii lor sau doar pentru adulți vă vor încărca cu energie pozitiva!
Apoi vă invităm la un super show cu Trupa íELE, prima și singura trupă feminină de improvizație din România. O să râdem serios, vă promitem!

Continuăm cu o surpriză perfectă pentru jumătatea voastră – filmul A STAR IS BORN – unul dintre filmele alea pentru care merită să-ți faci loc în program şi să te bucuri de o poveste intensă, indiferent de drama pe care o oferă…
Iar duminică vom redescoperi bucuria de a face sport! Prietenii de la HomeTraining.Tv ne invită la Adunare pentru Mișscare.

Ne asigură că vom avea o experiență plăcută, cu antrenamente functionale cu Predoi FlaviusMadalina PredoiDiana Bulimar, trasee aplicative (Exatlon), kinetoterapie si stretching.

Și nu uitați că avem pufi, umbrare, muzică, seturi de joacă pentru cei mari și cei mici si, in plus, toată lumea are acces Wi-Fi gratuit!

Event trupa iELE – spectacol de improvizatie: https://www.facebook.com/events/910434059303998/

Adunare pentru Miscare – https://www.facebook.com/events/449554499201648/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.