PROGRAM Roaba de cultura in parcul Herastrau, 10-12 august 2012

0

“Cultura e o forma de viata prin care o colectivitate umana isi exprima forta creatoare.”(Marin Preda- “Cel mai iubit dintre pamanteni”)

Sub motto-ul de mai sus, va invitam sa ne fiti alaturi si weekend-ul acesta la Roaba de cultura. Am pregatit un program cu activitati noi care cu siguranta va vor face sa ne calcati pajistea.

Incepem suita de evenimente cu sport, vineri seara si sambata dupa-amiaza World Class ne ajuta sa ne pastram o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Mai in forta, la bodycombat sau mai relaxati, la pilates, facem miscare pe iarba.

Sambata dupa-amiaza avem yoga acrobatica. Incubator 107 ne va invata sa folosim atentia, calmul si echilibrul mental si fizic din yoga pentru a ne juca. Vor fi atat exercitii individuale, cat si exercitii cu partener sau exerciții in care tot grupul este implicat. Aceasta practica cultiva increderea si conexiunea cu ceilalti oameni, capacitatea de a lucra in echipa. De la ora 20:00 ne asezam pe iarba si ne lasam fermecati de ritmurile de jazz din concertul “My favourite things”.

Duminica incepem cu un program pentru copii, trucuri de magie si jocuri cu Costin Teodorescu. Dupa-amiaza invatam sa dansam west coast swing, credeti-ne pe cuvant, o sa va placa! Seara, asa cum ne-am obisnuit, ne uitam la film, avem ‘Cel mai iubit dintre pamanteni ’  (Romania, 1995), in regia lui Serban Marinescu.

PROGRAM Roaba de cultura 10-12 august

Vineri 10 august:

19:00 Bodycombat cu Costel Cosloc – World Class Romania

Sambata 11 august:

10:00  Pilates cu Corina Condeescu – World Class Romania

18:30  Atelier creativ: Yoga acrobatica

20:00  Jazz Concert „My favorite things” (Aleka- voce, Ciprian Pop- chitara, Alebrt Tajti – pian)

Duminica 12 august:

11:00 Magic Show pentru copii cu Costin Teodorescu

18:00 Atelier creativ: West Coast Swing

21:30 Cel mai iubit dintre pamanteni, (Romania, 1995), regia Serban Marinescu

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.