Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Program educational in domeniul medicinei dentare

0

Dent Estet, în parteneriat cu Școala Americană Internațională, lansează programul educațional inovator care le va dezvălui elevilor provocările și satisfacțiile profesiei de medic

Tinerii își vor descoperi abilitățile în medicina dentară și în managementul clinicilor stomatologice

Grupul de clinici Dent Estet, în parteneriat cu Școala Americană Internațională din București (AISB), lansează programul educațional „The Future of Dentistry. And Education.”, prin care elevii își pot descoperi abilitățile în medicina dentară și lua parte la provocările din activitatea de zi cu zi a unui medic stomatolog. Totodată, aceștia vor afla în ce constă activitatea de management al unei clinici de medicină dentară de succes. Programul se adresează elevilor din clasele X-XII, iar înscrierile au loc în perioada mai – iunie 2019.

 

Această inițiativă face parte din seria de activități prin care Dent Estet sărbătorește cei 20 de ani de existență pe piața de servicii de medicină dentară din România.

Elevii vor avea șansa de a-și descoperi și fructifica abilitățile în domenii precum medicina dentară, marketing, finanțe, resurse umane și managementul clinicilor dentare. Astfel, vor afla care sunt provocările din viața unui medic stomatolog specialist, ale unui CEO, Director Financiar sau Director de Marketing și își vor dezvolta aria de cunoștințe cu informații utile pentru viitoarea lor carieră.

Suntem extrem de onorați să lansăm acest program alături de Școala Americană Internațională din București, o instituție care în cei aproape 60 de ani de activitate a devenit un reper de bune practici în ceea ce privește educația sănătoasă a elevilor. Dovadă stau reușitele academice de excepție și faptul că elevii sunt acceptați la universități de prim rang din întreaga lume. Demersul nostru de educare a pieței de profil, dar și a pacienților, este încununat prin acest program adresat elevilor, prin care le oferim o perspectivă unică, aceea de a descoperi lumea stomatologiei și a managementului unei clinici de medicină dentară de succes”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Pentru a se înscrie în program, este necesar ca elevii să completeze formularul de înregistrare disponibil în cadrul AISB, să aleagă minimum trei departamente în care și-ar dori să lucreze (incluse în formularul de înscriere) și să redacteze o scrisoare de intenție în care să motiveze dorința de a participa în program.

 

Misiunea noastră este să le oferim elevilor perspective pentru a-și atinge potențialul maxim și să îi inspirăm în a se dezvolta din punct de vedere profesional și personal. Ne bucurăm că împărtășim valori comune cu Dent Estet și aceeași viziune cu privire la importanța educației continue pentru a evolua constant și a acumula experiențe. De aceea, suntem fericiți să fim parte din acest program educațional unic în România, prin care elevii pot deprinde adevărate calități de management, care să îi pregătească pentru un viitor în business”, spune Cătălina Gardescu, director de marketing al Școlii Americane Internaționale din București.

Cea mai convingătoare scrisoare de intenție va fi premiată cu oportunitatea de a fi CEO pentru o zi. Elevul declarat câștigător va petrece o zi alături de dr. Oana Taban, CEO & Fondator al grupului de clinici Dent Estet, alături de care va descoperi secretele din spatele poveștii de succes a companiei.

Grupul Dent Estet aniversează în acest an 20 de ani de existență pe piața de servicii de medicină dentară din România, perioadă în care a devenit cel mai mare operator din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al numărului de unități, dar și al echipei. În prezent, la nivelul grupului, există un număr de 320 de specialiști, medici și reprezentanți ai managementului.

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids și Aspen Laborator.

 

***

Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 20 de ani de existență, echipa s-a extins la un număr de 320 de specialiști, dintre care 93 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți. DENT ESTET deține 10 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara și Sibiu, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un număr de 57 de cabinete pe o suprafață totală de 3000 de metri pătrați, care includ si 3 săli de chirurgie complet utilate și 3 centre de diagnostic și radiologie digitală cu expunere minimă la radiații.

Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat anul trecut prima clinică dentară complet digitalizată din România și cel mai mare centru Planmeca Digital Academy.

Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.