PROGRAM DE INTERNSHIP in HR / Recrutare @ TIRIAC HOLDINGS

0

Grupul Tiriac Holdings reunește in prezent peste 40 de companii private autohtone, activand in urmatoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Tiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe – servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.

ith

Daca este de interes, poti trimite CV+Scrisoare de intentie la adresa: resurse.umane@tiriacltd.ro

Oferim oportunitatea de a face un program de internship in cadrul departamentului de Resurse Umane – echipa Recrutare – Dezvoltare. Vei fi implicat in proiecte speciale in care contributia si creativitatea vor fi apreciate si incurajate. Proiectele in care vei activa sunt din aria Resurse Umane – Recrutare.

Ce cautam:

  • Studenti sau absolventi de studii superioare: Psihologie
  • Motivati de dezvoltare profesionala si pasionati de Resurse Umane;
  • MsOffice avansat – cerinta obligatorie;
  • Limba Engleza – nivel avansat;
  • Implicare in activitati extracurriculare sau in alte organizatii (ex: asociatii studentesti, ONG-uri, internship-uri, trainee);
  • Organizare, proactivitate, relationare, flexibilitate.

Ce oferim:

  • Oportunitatea de a lucra intr-un grup cu mai multe linii de business, mediu dinamic,proiecte complexe, dezvoltare profesionala.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează