Program de internship @ Banca Comercială Feroviara

0

internship_bfer

Banca Comercială Feroviara întâmpină noul an universitar continuându-și programul de internship bancar la patru ace, început (și încheiat) cu succes în vară. De data aceasta, însă, l-am specializat și am creat 2 componente pe care vă invităm să aplicați și să vă alăturați departamentelor noastre:

1. Componenta TEHNICĂ: presupune lucrul în Departamentul Tehnic al Băncii Comerciale Feroviara, iar criteriile noastre sunt:

  • să fii student la Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electronică, Matematica, Informatică sau conexe;
  • să ai cunoștințe cunoștințe solide de lucru în sistemul Oracle;
  • alte cunoștințe și experiențe în domeniu pot deveni un avantaj.

2. Componenta ECONOMICĂ: presupune lucrul direct alături de economiștii Băncii Comerciale Feroviara, la strategii și produse bancare. Criteriile noastre sunt:

  • să fii student la Științe Economice (orice profil) sau Administrative, ca să avem lucruri în comun;
  • să ai cunoștințe solide de Limba Engleză, pentru că trăim într-o lume globală;
  • să ai abilități de scriere și redactare de texte și articole cu profil economic (experiența editorială este un avantaj);
  • să fi demonstrat abilități de analiză și interpretare.

Nu lăsa ca alții să fure startul în carieră și completează formularul de AICI (va trebui să ne trimiți și un CV la internship.bfer@gmail.com, după cum vei vedea) până pe 25 septembrie 2014. Te vom contacta în decurs de 3 zile de la trimiterea aplicației complete, indiferent de rezultat. Tehnic vorbind, stagiul de practică durează 2 săptămâni, cu posibilitatea de prelungire, și se va desfășura începând cu 15 septembrie 2014 în București, la Centrala Băncii Comerciale Feroviare. Depinde de pricepere și chimie pentru o colaborare permanentă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează