Program de internship @ Banca Comercială Feroviara

0

internship_bfer

Banca Comercială Feroviara întâmpină noul an universitar continuându-și programul de internship bancar la patru ace, început (și încheiat) cu succes în vară. De data aceasta, însă, l-am specializat și am creat 2 componente pe care vă invităm să aplicați și să vă alăturați departamentelor noastre:

1. Componenta TEHNICĂ: presupune lucrul în Departamentul Tehnic al Băncii Comerciale Feroviara, iar criteriile noastre sunt:

  • să fii student la Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electronică, Matematica, Informatică sau conexe;
  • să ai cunoștințe cunoștințe solide de lucru în sistemul Oracle;
  • alte cunoștințe și experiențe în domeniu pot deveni un avantaj.

2. Componenta ECONOMICĂ: presupune lucrul direct alături de economiștii Băncii Comerciale Feroviara, la strategii și produse bancare. Criteriile noastre sunt:

  • să fii student la Științe Economice (orice profil) sau Administrative, ca să avem lucruri în comun;
  • să ai cunoștințe solide de Limba Engleză, pentru că trăim într-o lume globală;
  • să ai abilități de scriere și redactare de texte și articole cu profil economic (experiența editorială este un avantaj);
  • să fi demonstrat abilități de analiză și interpretare.

Nu lăsa ca alții să fure startul în carieră și completează formularul de AICI (va trebui să ne trimiți și un CV la internship.bfer@gmail.com, după cum vei vedea) până pe 25 septembrie 2014. Te vom contacta în decurs de 3 zile de la trimiterea aplicației complete, indiferent de rezultat. Tehnic vorbind, stagiul de practică durează 2 săptămâni, cu posibilitatea de prelungire, și se va desfășura începând cu 15 septembrie 2014 în București, la Centrala Băncii Comerciale Feroviare. Depinde de pricepere și chimie pentru o colaborare permanentă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează