Program de Dezvoltare Personală + Curs GRATUIT de Calificare

0

Fundația Motivation România organizează, în zilele de 4 și 5 martie 2015, la București, o nouă sesiune in cadrul programului de dezvoltare personală, special creat pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani, cu studii medii, care nu lucrează de mai mult de 6 luni și nici nu urmează o altă formă de învățământ în prezent.

Sesiunea va avea o durată de două zile și va fi susținută de către echipa de experți ocupare ai Fundației, la Hotel Yesterday, Strada Economu Cezărescu nr. 8, Sector 6, București. Participanților la acest program li se oferă posibilitatea de a se înscrie la un Curs GRATUIT de formare în domeniul compentențelor informatice.

Goals 128 Martie 4-5

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează