Program actiuni publice Coalitia pentru Mediu din Romania, 5 si 7 iunie 2015

0

Sursa: Coalitia pentru Mediu din Romania (CMR)

Coalitia pentru Mediu din Romania (CMR) impreuna cu alte grupuri ale societatii civile organizeaza in zilele de vineri si duminica, respectiv 5 si 7 iunie, o serie de actiuni publice menite sa atraga atentia clasei politice si guvernarii din Romania asupra celor mai urgente probleme de mediu din tara noastra.

Programul actiunilor publice planificate pentru 5 si 7 iunie:

– 5 iunie, incepand cu ora 11.00, vom lua pozitie in cadrul audientei de la Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema dosarelor de taieri ilegale de padure.

– 5 iunie, in intervalul 11.30 – 12.00, organizam o Adunare in fata Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor unde, dupa un scurt protest, vom depune documentul de pozitie CMR.

– 5 iunie, dupa 13.00, va fi depus documentul de pozitie CMR la Garda Nationala de Mediu si alte institutii.

– 7 iunie, ora 17.00, la Fantani, in Piata Universitatii, participam la Marsul pentru Padure, organizat impreuna cu Uniti Salvam si Coalitia ”Natura 2000”.

afis-actiuni-5-7-iunie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează