Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROGRAM Acasa, nocturna labirint de 1 septembrie @ incubator107

0

Când te rătăcești, mai treci și tu pe-acasă, ți-o face bine. Noi te primim sâmbătă 1 septembrie, de la 21.00, dacă vii în pijama, în mansarda incubator107. Acasă.

Amintește-ți cum era când era copil și erai acasă, închide ochii și vezi-i tineri pe ai tăi. Suntem și noi un fel de familie, așa cum ai rămas și tu un fel de copil. Hai să mai pictezi pe ceramică, să faci baloane uriașe de săpun, să mai croșetezi animăluțe și să ghicești în zodii. Dacă ai obosit, ai îmbătrânit brusc și nu mai ai chef de nimic, mai hai pe-acasă, să gătești sănătos, să te relaxezi complet și să te vindeci cu fizioterapie.

Dacă realitatea e prea mult pentru tine sau, din contra, nu e suficientă, te ajutăm să înțelegi deciziile, jurnalismul și hărțile lumii. Te luăm de mână prin labirint, să te piardă lumea și tu să-ți găsești locul, drumul și timpul. Și printre toate, un pic de muzică. Poetrip și Dinți de lână. Ca în orice casă de oameni buni.

Du-mă acasă, măi, tramvai!

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.