Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Profesioniști de renume în domeniul digital vor fi prezenți la prima ediție a Governance Innovation Forum

0

Governance Innovation Forum, o inițiativă a Institutului Aspen România și a Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, cu sprijinul Băncii Mondiale și al Biroului de la București al German Marshall Fund, va avea loc joi, 13 iunie 2019, începând cu ora 09.00 la Romexpo, Sala Eminescu.

Forumul urmărește crearea unei platforme de expertiză, bune practici și idei în căutarea unor soluții inovatoare pentru îmbunătățirea guvernanței în România și în regiune, fiind un rezultat direct al determinării statelor membre UE de a-și consolida serviciile publice și de a spori buna guvernare. Acest eveniment își propune să devină unul anual.

Evenimentul se va bucura de prezența unor înalți oficiali guvernamentali, asociații de business, precum și reprezentanți ai sectorului ONG, precum: Alexandru Petrescu, Ministru pentru Comunicații și Societatea Informațională (România); Juan Navas-Sabater, Acting Practice Manager, Digital Development Global Practice, Banca Mondială; Bjorn-Soren Gigler, Senior Digital Innovation Policy Officer, Directorate-General for Communications Networks, Content and Technology, Comisia Europeană; Harald Gruber, Head of Digital Infrastructure Division, European Investment Bank; Bogdan Chirițoiu, Președinte, Consiliul Concurenței; Jacques Bughin, Director and Senior Partner, McKinsey Global Institute; Răzvan Vulcănescu, Președinte, Casa Națională de Asigurări de Sănătate sau Siim Sikkut, Chief Information Officer, Estonia

Pentru mai multe informații, puteți gasi agenda AICI

Evenimentul este realizat cu sprijinul Global Worth, McKinsey & Company, UPC și eMAG.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.