Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Procrastinarea: Cum să nu-ţi mai amâni planurile

0

Cum să nu mai procrastinez? Dacă ți-ai pus măcar o dată această întrebare, avem o veste bună pentru tine.

Află ce te împiedică să pui în practică lucrurile pe care ți le dorești la cursul online 𝐏𝐫𝐨𝐜𝐫𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚: 𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐚 𝐧𝐮-𝐭𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐦𝐚𝐧𝐢 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞, cu psihologul Lidia Calciu. Cursul începe luni, 21 septembrie, ora 19.00 și are trei întâlniri, cu frecvență săptămânală.

Explorezi împreună cu lectorul mecanismele procrastinării, îți înțelegi propriul profil de procrastinare şi descoperi cum o poți combate.

«Sunt prea obosit/ă să mă apuc acum de proiect. Poate mâine. Acum aş vrea să mă uit pe Instagram la pozele puse de prieteni din vacanţă. Să mă mai relaxez şi eu !» «Eu lucrez mai bine sub presiune. De aceea las totul pe ultima sută de metri!» «Relaţia mea mă face profund nefericit/ă. Trebuie să fac ceva în legătură cu asta! Dar nu chiar acum! Nu e momentul potrivit pentru schimbări.»  

Vei înțelege de unde apar astfel de povești, care liniştesc şi fac amânarea să pară tolerabilă şi adesea întemeiată. Tot ele trezesc emoţii greu de suportat: ruşinea că nu avem tăria de a începe ceva ce ne-am propus sau ce este necesar să facem şi vinovaţia de a trăi cu o listă permanentă de proiecte şi acţiuni neîmplinite. Participă la curs și află cum să eviți și să depășești acest tip de afirmații.

În cele trei întâlniri vom vorbi despre:

1. Ce este procrastinarea, cum şi când apare. Definiţie, tipologie, profile.

2. Ce ascunde procrastinarea. Comportamente învăţate, viaţă emoţională şi tipare disfuncţionale.

3. Cum combatem procrastinarea. Tehnici şi strategii.

Ca să participi la curs, plătește online, direct de pe site, taxa de participare – 240 de lei. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.