Pro Vobis aduce la Bucuresti reprezentantii centrelor de voluntariat din Europa. Inscrie-te la conferinta!

0

Pro Vobis anunta cu bucurie evenimentul care va aduce la Bucuresti, intre 7-8 aprilie 2016, reprezentantii centrelor de voluntariat membre CEV – Centrul European de Voluntariat, reteaua europeana care reuneste peste 80 de centre de voluntariat nationale, regionale si locale si alte structuri de suport pentru voluntariat.

conferinta_Pro Vobis

Conferinta europeana „The Volunteer Manager: Key to Excellency in Volunteer Management” este deschisa tuturor profesionistilor din Romania si din Europa interesati de cresterea calitatii si recunoasterii muncii managerilor de voluntari si care activeaza in organizatii sau institutii care implica voluntari, la nivelul autoritatilor sau in companii responsabile social.

Va invitam sa va inscrieti la acest eveniment pentru a participa la prezentari si discutii pe tema standardelor de calitate in lucrul cu voluntarii, a profilului ocupational al managerului de voluntari, a instruirii managerilor de voluntari si a validarii competentelor acestora, dar si pentru a beneficia de ateliere de dezvoltare profesionala utile in lucrul cu voluntarii sau pentru a fi inspirat de povestile de viata ale vorbitorilor invitati. Si, nu in ultimul rand, aveti oportunitatea de networking profesional de clasa europeana!

Conferinta face parte din proiectul „Wake-Up Call: Volunteer Manager Role”, implementat in perioada noiembrie 2014 – aprilie 2016 de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat (RO) in parteneriat cu SMART (HR), Önkéntes Központ Alapítvány – ÖKA (HU), Platforma dobrovoľníckych centier a organizácií (SK) si brivpratigais.lv (LV), finantat prin programul Erasmus+. Evenimentul este organizat in colaborare cu CEV – Centrul European de Voluntariat si organizatiile sale membre din Romania.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la conferinta, va rugam sa accesati pagina http://conference.provobis.ro. Va asteptam!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează