Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PRO-ACTION CAFÉ: Resurse colective în mișcare @incubator107

0

PRO-ACTION CAFÉ: Resurse colective în mișcare

Ce?

Atelierul este pentru tine, cel care cauți la acest moment resurse, oportunități, colegi de drum, sprijin, pentru că vrei să faci un pas important, să transformi un ”zvâc” în realitate sau să dai startul propriului tău proiect. Acesta este un spațiu pentru conversații creative, orientate spre acțiune în care ești invitat să aduci la masă căutările sau ideile tale în construcție. La schimb, iei perspective noi, inspirație și curaj.

Te vom însoți cu întrebări care te provoacă, întrebări puternice care scot la iveală potențialul tău de acțiune spre ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Suntem aici să te susținem ca grup prin experiențele noastre, să conectăm idei și persoane-resursă pentru parcursul tău. Vom contribui cu energia și creativitatea noastră la explorarea următorilor tăi pași și cine știe, poate pornim la drum împreună.

Cu cine?

Atelierul este găzduit de aceia dintre noi care ne-am lăsat scormoniți de întrebări și am găsit direcții alternative pentru drumul nostru și pentru proiectele în care credem. Acum, suntem aici să contribuim la căutările tale.

Meșterul care vine cu formatul întâlnirii, cunoscut sub numele de Pro Action Café, este Andreea Firăstrăeru, membru Training Café (Institutul Român de Training), o comunitate de traineri pasionați de învățarea orientată spre acțiune.

Cu ce?

Cu propriul zvâc de schimbare, de creștere, de acțiune. Cu deschidere, energie bună și întrebări puternice.Cu alți oameni fani care au nevoie să fie în conversații tonice ;)Eventual cu un carnețel/o agendă în care să notezi de-a lungul conversațiilor ideile și descoperirile tale.

Te așteptăm în fiecare dintre cele două zile, începând cu ora 14:45, pentru o cană de ceai și o poveste înainte de începerea întâlnirii. Atmosferă este degajată, vom sta pe perne/salteluțe/pufi.

Când?

  1. sâmbată@incubator107 , 10 noiembrie 2012 de la 15:00 la 18:0
  2. duminică@incubator107 , 11 noiembrie 2012 de la 15:00 la 18:0

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj  aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul sau 15 lei pentru fiecare întâlnire.

Cine vine?

Cernat Cristi, Laura Witteveen and other 9 people

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.