Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pro Action Café: Proiecte de training / educație

0

Joi 18 ianuarie vă invităm la o întâlnire în care să aduceți ideile sau proiectele de training / educație pe care doriți să le transformați în realitate în următoarea perioadă sau să contribuiți la alte idei și proiecte de educație.

Sursa: Facebook eveniment aici.

Pro Action Café este o îmbinare între ‘World Café / Cafenea Publică’ și ‘Open Space’ Technology, este o metodă creată de Rainer von Leoprechting și Ria Baeck în Brussels / Belgia și face parte din metodologiile Art of Hosting.

Pro Action Café este un spațiu pentru conversații creative și orientate spre acțiune în care participanții sunt invitați să aducă proiecte / idei pe care se simt chemați să le transforme în realitate și pentru care caută sprijin/resurse.

Puteți alege să prezentați idea/proiectul vostru sau să lucrați pe ele individual. E o întâlnire potrivită și pentru conectare cu idei și proiecte de educație/training și traineri, facilitatori, coachi și alte persoane interesate de educație.

Gazdele întâlnirii sunt Diana Ghindă și Daniela Pavlovici.

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoastere & (re)conectare

18.45 – 21.15 Pro Action Café: Proiecte de training / educație

Participarea e gratuită pentru membrii Training Café și absolvenții programului Train the Trainers organizat de Training Café și Institutul Român de Training și cu bilet 70 lei pentru alte persoane interesate.

Pentru participare te rugăm să te înregistrezi AICI.

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.