Pro Action Café: Proiecte de training / educație, 15 ianuarie 2015

0

În 15 ianuarie Training Cafe vă invită la o întâlnire în care să aduceți ideile sau proiectele de training / educație pe care doriți să le transformați în realitate în următoarea perioadă sau să contribuiți la ideile sau proiectele altor membri ai comunității Training Café.

15 ianuarie 2015 pt calendar

Pro Action Café este o îmbinare între ‘World Café / Cafenea Publică’ și ‘Open Space’ Technology, este o metodă creată de Rainer von Leoprechting și Ria Baeck în Brussels / Belgia și face parte din metodologiile Art of Hosting.

Pro Action Café este un spațiu pentru conversații creative și orientate spre acțiine în care participanții sunt invitați să aducă proiecte / idei pe care se simt chemați să le transforme în realitate și pentru care caută sprijin/resurse.

Gazdele întâlnirii sunt Maria Homm și Cătălina Azamfirei.

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoastere & (re)conectare

18.45 – 21.15 Pro Action Café: Proiecte de training / educație

Unde? Strada Academiei, nr 17, București

Pentru înscrierea, vă rugăm să accesați acest link.

tcDespre Training Cafe

Spațiu de învățare și practică pentru traineri și facilitatori. Sală de training. Comunitate de traineri și facilitatori. Bibliotecă de training. Strada Academiei, nr 17, București / www.training-cafe.ro

training cafe spatiu

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.