Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pro Action Café: Educație de calitate în mediul rural

0

Conectăm comunităţile să coacem & să condimentăm împreună ideile de proiecte educaţionale destinate mediului rural.

Cu ajutorul metodologiei (și filozofiei) Pro Action Café, explorăm, creştem (şi sperăm că şi sinergizăm) iniţiativele noastre din perioada următoare.

Sursa: aici.

Pro Action Café este o îmbinare între ‘World Café / Cafenea Publică’ și ‘Open Space’ Technology, este o metodă creată de Rainer von Leoprechting și Ria Baeck în Brussels / Belgia și face parte din metodologiile Art of Hosting.

Pro Action Café este un spațiu pentru conversații creative și orientate spre acțiune în care participanții sunt invitați să aducă proiecte / idei pe care se simt chemați să le transforme în realitate și pentru care caută sprijin/resurse.

Puteți alege să prezentați idea/proiectul vostru sau să lucrați pe ele individual și să contribuiți la ideile/proiectele prezentate.

Gazda întâlnirii este Diana Ghindă.

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoastere & (re)conectare

18.45 – 21.15 Pro Action Café: Educație de calitate în mediul rural

Participarea e deschisă pentru profesorii și alumnii Teach for Romania, membrii Training Café și absolvenții programului Train the Trainers organizat de Training Café și Institutul Român de Training. În limita locurilor vom invita alte persoane care sunt implicate în proiecte de educație în mediul rural.

Noi oferim spațiul, cafeaua și logistica, pe voi vă invităm să contribuiți cu ce doriți pentru pauza de cafea (dulciuri, fructe, suc).

Invitație la contribuție pentru persoanele din comunitatea Training Café: puteți contribui cu resurse pentru proiectele cristalizate, de exemplu implicare voluntară sau resurse logistice, indiferent dacă ajungeți sau nu pe 21 iunie.

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.