Prioritățile de Mediu din România și coalizarea sectorului ONG

0

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis vă invită vineri, 28 septembrie, la Conferința Prioritățile de mediu din România și coalizarea sectorului ONG, ce va avea loc la Hotel Berthelot, strada Henri Mathias Berthelot, nr.9, în București, ora 10,30.

Organizații neguvernamentale din sectorul de mediu din România și experti în politici publice, sănătate și dezvoltare durabilă se reunesc pentru a dezbate principalele probleme de mediu și cum pot fi acestea adresate.

Temele prioritare de discuție de pe agenda conferinței sunt problemele legate de calitatea aerului și efectele acestora asupra sănătății populației, problemele privind măsurile ce nu se implementeaza de către autorități, gestionarea deficitară a deșeurilor, schimbările climatice și educația pentru dezvoltare durabilă, dar și tendințele de restrîngere a democrației și a spațiului civil în România. Vor fi prezentate și propuneri legislative și măsuri eficiente pentru gestionarea problemelor descrise.

Conferința își propune să identifice principalele căi de acțiune pentru sectorul ONG interesat de problemele descrise și are loc în cadrul proiectului Politici Publice pentru Dezvoltare Durabilă, derulat de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman Competența face Diferența.

Conferința va avea loc la Hotelul Berthelot din București, strada Henri Mathias Berthelot, nr.9, începând cu ora 10,30.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.