Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Printul Edward si Printesa Sophie vor planta primul pom din parcul HOSPICE

0
Printul Edward si Printesa Sophie vor planta primul pom din parcul HOSPICE
Miercuri, 26 iunie, incepand cu ora 12.30, HOSPICE Casa Sperantei organizeaza un eveniment la Palatul Ghica, în onoarea membrilor familiei regale britanice. ASR Printul Edward Conte de Wessex si ASR Printesa Sophie Contesa de Wessex sunt invitati la un pranz deosebit cu membrii fondatori ai noului centru HOSPICE din Bucuresti.

Alaturi de membrii fondatori sunt asteptati la acest eveniment si: Dl. Ministru Eugen Nicolaescu, ES Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Dl. Graham Perolls,OBE Presedintele fondator, Dl. Alexandru Padureanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei, ES Philippe Beaulne, Ambasadorul Canadei, ES Saad M. Al-Kobaisi, Ambasadorul Qatar, ES Yacub Yousif Al-Hosani, Ambasadorul UAE si Dl. Primar  Neculai Ontanu.

Cu aceasta ocazie familia regala intentioneaza sa le multumeasca celor prezenti pentru sustinerea acestui mare proiect pentru Romania si sa atraga atentia opiniei publice asupra necesitatii construirii acestui centru in Bucuresti. De asemenea in cadrul evenimentului ASR Printul Edward va planta un pom special pentru viitorul parc al centrului HOSPICE.

Anual, în România, 5.000 de persoane sunt diagnosticate cu cancer si doar 6% dintre acestea beneficiaza de ingrijiri paliative. Potrivit datelor furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Bucurestiul are nevoie de minim 230 de paturi dedicate exclusiv ingrijirii paliative.

Noul centru HOSPICE va fi dotat cu 30 de paturi care vor permite efectuarea a 700 de internari in fiecare an. In plus, centrul va asigura gratuit 8000 de consultatii, 11.000 de vizite la domiciliu si 5000 de intrari in centrul de zi, anual, pentru cei diagnosticati cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Sperantei multumeste sponsorilor si partenerilor acestui eveniment: Vinurile Avincis si TV City.

Noul centru HOSPICE din Bucuresti este sustinut de: Landmark Donors: Vodafone Foundation ,GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, Corporate Patrons: Upground, Porsche Romania SRL, Geberit, Medicor, Raiffeisen Bank, Grampet Group, Banca Comerciala Romana (BCR), ProTV, Amgen, Familia Florescu, Corporate Sponsors:Porsche Finance Group, Erste Bank, PepsiCo Romania, Regina Maria, Ernst & Young,Founder Members: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Alexandrion, Sanders Polyfilms, Romtelecom, Porsche Inter Auto, Mr & Mrs M. Radoi, CMS Cameron McKenna, Whiteland Logistics, RBS Bank, Marialaura & Roberto Musneci, Wipro Technologies, Reckitt Benckiser, Wienerberger, Graham Perolls, LaFarge, RTPR Allen & Overy, Coca-Cola HBC, Volvo, Tim Wilkinson.

Pentru acreditarea la acest eveniment, reprezentantii mass-media sunt rugati sa isi transmita datele la: daniel.bujorean@hospice.ro, 0733553402.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.