Prinde ultimele locuri la startul Băneasa Race – Winter Edition!

0

Profită acum și prinde unul din ultimele locuri libere la startul Băneasa Race – WinterEdition, rezervate exclusiv plătitorilor cu cardul!

Vei fi într-o companie frumoasă, alături de peste 1.000 de pasionați de sport care s-au înscris, deja, la startul celei mai mari curse de alergare trail pe care o organizăm în acest an.

Dacă încă nu te-ai înscris, o poți face chiar aici. Bucură-te de o zi de decembrie plină cu adrenalină, emoții plăcute și, de ce nu, poate chiar și de un traseu cu zăpadă.

Rămâi întotdeauna conectat cu lumea sportului și descarcă aplicația Băneasa Race, pentru Android și iOS. Vei avea mereu la îndemână, direct pe smartphone-ul tău, toate informațiile despre cursele noastre de alergare trail.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.