Prinde din zbor ultimele ateliere de ianuarie:)

0

A mai trecut o lună plină de pasiuni, zăpadă și culoare. De vrei să ne prinzi din zbor, hai să ne mai jucăm puțin, să dansăm așa cum simțim, să luăm loc și să ne citim din priviri. Oprește timpul în loc și ia o zi doar pentru tine. Spune PIUA și  începe-ți luna februarie cu noi. Hai să tragem anul de coadă și să îl lungim puțin.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Marți, 31 ianuarie, ne vedem de la ora 19 :00, să punem cărțile pe masa de joc. Taraba de jocuri își întinde ce-are mai bun și te lasă cu dor de mai mult. Nu te supăra, frate, căci ne vedem și în luna februarie cu noi jocuri, strategii și aceeași poftă de joacă.

Miercuri, 1 februarie, pas cu pas pornim în dans de west coast swing. De la ora 19:00, venim numai unul și-una să ne învârtim cum simțim și cum ne învață meșterul nostru, Cristian Andrei. Venim la fel de comod îmbrăcați și cu un dor mare de noi.

Joi, 2 februarie, ne așezăm pe rând pe cele patru scaune ale comunicării și relaționării. Mircea Dima ne arată cum să stai mai bine lângă cei din jurul tău și cum scaunele se repară de la ora 19:00 până la 22:00. E nevoie de tine, așa cum ești tu și cum ți-e dor să fii.

Vineri, 3 februarie, de la ora 19:00, ajungem la capătul liniei, trecem prin tunel și coborâm cu lecția de chiromanție învățată. Palmele la control să vedem ce-am trăit și cum ni-i drumul, iar de ți se face dor, Poliana are multe taine în buzunar. Hai să ne citim și să vedem ce-o fi !

Sâmbătă, 4 februarie, te așteptăm negreșit la nocturnă. Știm că ți-e dor de noi așa că nu mai bate apa-n piuă și hai la Popa Nan 82, de la ora 20:00. De vrei să tragem de timp împreună, scrie-ne la noi@incubator107.com, spune-ne de ce vrei să fii invitat. Dacă tot ajungi la noi, hai să facem baloane de săpun și să dăm leapșa spre Cluj. PIUA !

Dor de incubator107 !

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează