Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul workshop Mentorship for Success

0

Personal Branding: de la trend la valoare adaugata

Primul workshop Mentorship for Success

Pornind de la ideea ca toti ne dorim cariere stralucite, formarea si dezvoltarea profesionala nu mai sunt doar elemente ale educatiei academice. Cautarea de informatii si resurse devine, in acest context, responsabilitatea fiecaruia dintre noi.

Daca tintesti sus, atunci stii ca vei ajunge si te vei mentine acolo printr-un exercitiu bun de branding personal, prin cultivarea abilitatilor de comunicare si networking, prin dezvoltarea calitatilor de lider si avand un plan de cariere bine pus la punct.

Mentorship for Success raspunde nevoii de mentorat a tinerilor, provocandu-i constant pentru a-si atinge rezultatele dorite. In octombrie – noiembrie 2011 iti propunem o serie de intalniri cu profesionisti din comunicare, leadership, coaching si mentoring, trainind si branding personal.

Incepem cu branding personal despre care se spune ca  este pe cat de bun vrei tu sa fie. De aceea pe 24 octombrie la ASE, te vei intalni cu Iulian Olariu, trainer pasionat de invatare si dezvoltare. Iulian activeaza in domeniul trainingului si al dezvoltarii personale de peste sapte ani.

Lucrez cu oamenii şi cred că orice persoană poate să dezvolte competenţe noi dacă are atitudinea potrivită. Sunt susţinătorul metodelor de învăţare interactive şi militez pentru programe de training de calitate, susţinute la cel mai înalt nivel, atât în mediul corporate, cât şi cel al organizaţiilor de tineret. Te asteptam sa-l cunosti la primul workshop marca Mentorship for Success pe tema Personal Branding: Can I be an added value?

In cadrul workshopurilor poti afla mai multe informatii despre programul Mentorship for Success si despre conditiile de participare. Urmareste-ne pe http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess si/sau www.mygrasp.org si vei afla cand este programat urmatorul workshop Mentorship for Success.

  • Global Leadership – Marian Stas, Presedinte Fundatia Codecs pentru Leadership – 1 noiembrie

Cum pot participa?

  • Pentru a te inscrie la workshopul de Personal branding trimite-ne CV-ul impreuna cu raspunsul tau la intrebarea: Cum iti construiesti brandul personal si cat de important este pentru tine? (maxim 200 de cuvinte). Trimite-ne raspunsul la adresa mentorship@mygrasp.org pana la data de 22 octombrie!

Locul de desfasurare a workshopului va fi comunicat ulterior participantilor.

Octombrie si noiembrie sunt lunile Mentorship for Success: cea de-a doua runda de recrutari si workshopuri de cariera! Urmareste-ne pe Facebook pentru a afla ultimele detalii! www.facebook.com/MentorshipforSuccess

Mentorship for Success este un program GRASP (Societatea Globala a Tinerilor Profesionisti Romani), ce ofera tinerilor romani cu potential sprijin in formarea unei viziuni de succes si acces la resurse si informatii cu privire la oportunitatile de studiu si cariera din Romania si/sau din strainatate.


Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.