VIDEO: Primul training de organizare de evenimente care iti da pe mana un eveniment real

0

Din dorinta de a impartasi experienta acumulata in urma organizarii a peste 40 de evenimente de success, Delivering Life sustine pe 9 mai Delivering Events, primul training de organizare de evenimente din Romania care iti ofera ocazia sa pui in practica toate lucrurile invatate prin organizarea unui real.

Delivering-Events

Ideea Delivering Life, de a provoca evenimente memorabile care sa faca oamenii sa zambeasca, a pornit de la faptul ca de cele mai multe ori traim stresati si impovarati de greutatile vietii si uitam sa ne bucuram de lucrurile simple. Astfel, Delivering Life a dezvoltat un model nou de organizare, aplicabil oricarui tip de  eveniment, care mai mult decat a aduce oamenii impreuna, reuseste sa transforme momentul intr-un memorabil pentru cei care participa.

Experientele pe care le creez scot la lumina oamenii frumosi si plini de viata, care se ascund inauntrul oamenilor pe care ii vede toata lumea. Delivering Life are in portofoliu clienti precum Ursus, Phillips, GPeC sau TEDx”, spune Andrei Tudose, fondatorul Delivering Life.

Trainingul din 9 mai isi propune sa le impartaseasca acest model de succes tuturor celor care isi doresc sa invete cum se organizeaza un eveniment de la A la Z, celor care fac asta deja si isi doresc o alta abordare sau celor care pur si simplu vor sa experimenteze ceva nou. Unicitatea trainingului vine din faptul ca, in urma celor 6 ore de activitati practice, participantii vor forma o echipa pentru a organiza la inceputul lunii iunie un eveniment real: a treia editie a Galei Oamenilor 2015.

Acest eveniment celebreaza omul de rand, care in fiecare zi merge cu metroul la munca, grabit si mecanic, prin inghesuiala si printre oameni cu fete mai degraba triste. Gala Oamenilor este evenimentul care schimba starea celor angrenati in rutina zilnica, aplaudandu-i, la propriu, pe covorul rosu.

Trainerii si-au propus ca acest curs sa fie unul interactiv, astfel incat sa dezvolte participantilor competente practice.

„Practica, exercitiul reprezinta printre cele mai bune metode de invatare. De aceea ne dorim sa oferim mai mult decat un curs: sa cream o experienta in sine pentru cei care vin la training, asa cum ar face-o orice eveniment memorabil Delivering Life”, explica Mihaela Georgescu, specialist in comunicare, primul Networking Trainer si Coach din Romania si organizator al evenimentelor Bataia cu Apa si Petrecerea de Pietoni 2014.

gala-oamenilor-delivering-life

Motive pentru a participa la trainingul Delivering Events – participatii vor:

– descoperi secretul succesului evenimentelor Delivering Life

– intelege cum sa faca un buget (realist)

– stii sa planifice activitatile pentru a asigura succesul evenimentului

– invata sa formeze o echipa si sa comunice eficient

– dezvolta o strategie de promovare aplicabila oricarui eveniment

– vor pune in aplicare toate cunostintele prin organizarea unui eveniment real

Delivering Life este o organizatie care a luat viata din dorinta de a aduce zambetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, inglobate in ritmul cotidian.

Inscrierea se face pe http://exp.deliveringlife.com/events-training/, iar toti cei inscrisi pana pe 30 aprilie, au o reducere de 50 de lei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.