Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul târg de beauty din Piața Victoriei își deschide porțile în perioada 9-11 septembrie

0

Primul târg de beauty din Piața Victoriei își deschide porțile în perioada 9-11 septembrie cu demonstrații de coafură și machiaj

Bucharest Beauty Expo invită toate doamnele, domnișoarele și domnii să asiste la demonstrațiile inedite de coafură, machiaj și nailart ce vor avea loc în cele trei zile de eveniment. Intrarea este gratuită pe tot parcursul târgului.

135x150mm

În perioada 9-11 septembrie va avea loc primul târg de produse cosmetice și beauty organizat vreodată în Piața Victoriei, unul dintre cele mai importante noduri rutiere și pietonale din București. În pavilionul expozițional care va fi amplasat în Piața Victoriei se vor reuni cei mai importanți producători de produse cosmetice din România, dar și reprezentanți ai celor mai cunoscute branduri internaționale.

Bucharest Beauty Expo vine în întâmpinarea tuturor doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor, care nu au timp să ia la rând nenumărate magazine pentru a-și alege produsele favorite și care totuși preferă să testeze înainte de a cumpăra. La Bucharest Beauty Expo oricine va avea posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse și servicii de înfrumusețare, tratamente cosmetice sau spa și să beneficieze de ofertele de preț pe care expozanții le vor oferi doar celor care le trec pragul în cele trei zile de eveniment.

Expoziția va avea mai multe categorii: produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru machiaj, manichiură-pedichiură, produse pentru îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea părului, produse wellness, parfumuri, accesorii, dar și aparatură dedicată întreținerii pielii, părului și corpului. Vor fi prezentate și produse bio, complet naturale, sau creme care în mod obișnuit pot fi achiziționate din farmacii. În plus, va exista o secțiune dedicată saloanelor de cosmetică și coafură, unde maeștrii în arta machiajului și hair stilistii vor face demonstrații inedite.

Bucharest Beauty Expo este organizat de către Project Expo Games & Sports– coordonator al Târgului Imobiliar PROJECT EXPO, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania, care se desfășoară de asemenea în Piața Victoriei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.