Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul pas pentru a ieși din zona de confort, este să aplici până pe 11 martie la LEADERS Explore

0

Tu stii cine esti?

Fundația LEADERS crede că leadershipul personal și performanța pe termen lung încep cu autocunoașterea. Iar dacă ți-ai tot pus întrebarea “cine sunt eu?” sau “ce trebuie să fac?” de nenumărate ori în ultimul timp, dar încă nu ai găsit un răspuns pe măsura așteptărilor tale, probabil, ei te pot ajuta. 

Știm că ești parte a unei generații, dar mai știm că ești unic. Au gândit LEADERS Explore, ca programul de leadership care să îți răspundă la întrebarea “cine sunt eu?”.Cu o experiență de învățare de 20 de ani alături de cei 30 mii de absolvenți, ți-au pregătit două luni de  autocunoaștere, autodepășire, testare a limitelor și accesul la o comunitate unită, din care vei face și tu parte.

Ce vei trăi mai exact?

  • 36 de ore de training, în care vei descoperi importanța valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC, roluri în echipă și vei avea ocazia să lucrezi cu alți 70 de tineri cu care împărtășești aceleași aspirații.

  • 10 proiecte în comunitate gândite și implementate de voi cu sprijinul unui mentor.

  • Explorare individuală prin intermediul testelor psihometrice, temelor și challenge-urilor date de traineri specializați.

  • O Bibliotecă Vie, în care vei avea oportunitatea să discuți cu profesioniști din diverse domenii despre brandingul personal și cum poți să-ți construiești/ menții imaginea în funcție de domeniu.

  • Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață a 4 lideri care îți vor împărtăși din experiența lor personală și profesională.

Recunoașterea programului?

Iar la final îți poți lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația LEADERS, organizație cu peste 20 de ani în dezvoltarea de programe de leadership. Certificarea îți va fi utilă și atunci când vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cel care se remarcă. 

Cum aplici?


Primul pas pentru a ieși din zona de confort, este să aplici până pe 11 martie la LEADERS Explore. Te sună ei pentru a avea un interviu telefonic și apoi începe explorarea. Participarea este gratuită, dar se realizează pe bază de selecție. 

Dacă vrei să aflii cum a fost anul trecut, intră aici: https://vimeo.com/395699130.

Vizitează-i, află mai multe și aplică pe leaders.ro/explore.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.