Primul parc ecologic din Bucuresti. Afla unde :)

0

In Pantelimon in Bucuresti o sa fie amenjat primul parc ecologic!

Parcul ecologic Dobroeşti va avea o suprafaţă de 2,19 ha şi va fi situat la intersecţia dintre Şoselele Pantelimon cu Dobroeşti.

Potrivit autoritatilor locale citate de www.administratie.ro in acest parc se vor planta 6650 de arbori, arbuşti şi plante perene , arbuşti, plante perene 280 de bucăţi, gard viu din arbuşti foioşi, 700 m.l. şi 10.000 m.p. gazon.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează