Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PRIMUL PARC CULTURAL DE DISTRACȚII DIN ROMÂNIA la Opera Comică pentru Copii

0

Curtea Operei Comice pentru Copii (OCC) din Calea Giulești 16 se transformă într-un adevărat parc de distracții pentru copiii de toate vârstele. Activitățile propuse de instituția de cultură dedicată celor mici sunt atractive și foarte educative, în așa fel încât copiii, alături de părinți, să petreacă împreună timp de calitate. Toate activitățile sunt organizate astfel încât toate măsurile de siguranță să fie respectate, iar zâmbetele sub măscuțe sunt obligatorii pentru toți participanții.

În acest weekend, 14 – 16 august, se dă startul la distracție cu următoarele atracții: Școala de șoferi OCC, Water Fight Arena, Express OCC, Râul OCC, Aventura Parc, Atelierele OCC.

  • Școala de șoferi OCC pune la dispoziție copiilor mașinute pe măsura lor cu care se pot plimba în voie pe traseul special creat în curtea OCC și se vor familiariza cu regulile de circulație.

  • La Water Fight Arena copiii, dar și părinții se pot bucura de o porție răcorasă de bătaie cu apă. O activitate care îi face fericiți pe cei mici și cei mari deopotrivă.

  • Express OCC este trenulețul care va face înconjurul OCC. Cine nu s-ar bucura de o plimbare cu un trenuleț de poveste?

  • Râul OCC este singurul râu navigabil din București, iar plimbările cu bărcuța, într-o zi călduroasă de vară, sunt perfecte!

  • Aventura Parc îi provoacă pe toți copiii să parcurgă trasee cu grade de dificultate diferite, îi stimulează și îi convinge că sportul și activitățile în aer liber sunt cu adevărat distractive.

  • De asemenea, imaginația și creativitatea le este provocată la Ateliere OCC. O serie de ateliere de creație îi așteaptă pe cei care vor să-și testeze imaginația. Copiii iubesc atelierele OCC, iar bucuria este și mai mare atunci când pleacă acasă cu un obiect creat de ei: o ramă foto, o figurină, o păpușă, un zmeu sau chiar sistemul solar.

Începând cu weekendul viitor, lista de activități se completează cu: Cinema, Observator de stele, Grădina cu fluturi, Sera plantelor carnivore, Copacul Păsărilor și altele.

Program Vara la OCC:

Vineri: 18:00-20:30

Sâmbătă: 10:00-13:00 și 18:00-20:30

Duminică: 10:00-14:00

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, este prima instituție care și-a început activitatea la sediul din Calea Giulești 16, oferind spectacole în aer liber, respectând conduita socială în vigoare pentru această perioadă, astfel încât în fiecare weekend din această vară vor fi prezentate, pe cele două scene amenajate în curtea interioară a instituției 20 de titluri diferite. De asemenea, Opera Comică pentru Copii a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 9 martie 2020. De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, „Magazinul OCC”, tururile „În Spatele Cortinei”, „Escape Room”, „Games Room”, „Petrecere de ziua de naștere”, „Aventura Parc”, „Abonamente”, „Voluntariat”, aplicația „Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania „Alo, Opera Copiilor?” , traseul „Madagascar” etc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.