Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul numar al publicatiei „Carevasazica”

0

Voluntari pentru Idei şi Proiecte îţi aduce primul număr al publicaţiei „Carevasăzică”

Asociaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte pregăteşte lansarea primului număr al ziarului dedicat studenţilor şi tinerilor pasionaţi de scris, „Carevasăzică”. Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 16 martie,de la orele 20:30, în Club Control, iar intrarea este liberă.

Pe lângă evenimentul de lansare, echipa Carevasăzică organizează o conferinţă pe tema „Arta de a spune poveşti”, la Cărtureşti, pe 14 martie, de la ora 18:00. Ideea conferinţei este strâns legată de proiectul „Carevasăzică”, ce se doreşte un ziar neconvenţional, care să conţină articole redactate din plăcerea de a povesti cu sinceritate şi cu imaginaţie despre subiecte actuale, de interes  general.

Evenimentul de pre-lansare îşi propune să surprindă multiple perspective asupra modului în care trebuie concepută o poveste pentru a atrage atenţia publicului. Aşadar, patru personalităţi din domenii diferite împărtăşesc viziunea lor despre ce înseamnă să spui o poveste: Lavinia Gliga, editor Decât o Revistă, Mario Barangea, profesor de literatură şi scriere creativă la Fundaţia Calea Victoriei, Geo Constantinescu, fondator al Teatrului de Artă Bucureşti şi Alex Gâlmeanu, fotograf. Jurnalismul, literatura, teatrul şi fotografia se întâlnesc pentru a forma un discurs comun despre arta de a spune, scrie şi interpreta o poveste.

Pentru lansarea propriu-zisă a ziarului, „Carevasăzică” a rezervat seara de miercuri, 16 martie; în Club Control va avea loc şi un concert unplugged al trupei Sophisticated Lemons. De altfel, conceptul tematic al primul număr se regăseşte în ideea de unplugged, deconectare, scoatere din priză. Mai mult, publicul va urmări şi o serie de câteva proiecţii ce reflectă poveşti moderne, reinventate.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.