Primul numar al publicatiei „Carevasazica”

0

Voluntari pentru Idei şi Proiecte îţi aduce primul număr al publicaţiei „Carevasăzică”

Asociaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte pregăteşte lansarea primului număr al ziarului dedicat studenţilor şi tinerilor pasionaţi de scris, „Carevasăzică”. Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 16 martie,de la orele 20:30, în Club Control, iar intrarea este liberă.

Pe lângă evenimentul de lansare, echipa Carevasăzică organizează o conferinţă pe tema „Arta de a spune poveşti”, la Cărtureşti, pe 14 martie, de la ora 18:00. Ideea conferinţei este strâns legată de proiectul „Carevasăzică”, ce se doreşte un ziar neconvenţional, care să conţină articole redactate din plăcerea de a povesti cu sinceritate şi cu imaginaţie despre subiecte actuale, de interes  general.

Evenimentul de pre-lansare îşi propune să surprindă multiple perspective asupra modului în care trebuie concepută o poveste pentru a atrage atenţia publicului. Aşadar, patru personalităţi din domenii diferite împărtăşesc viziunea lor despre ce înseamnă să spui o poveste: Lavinia Gliga, editor Decât o Revistă, Mario Barangea, profesor de literatură şi scriere creativă la Fundaţia Calea Victoriei, Geo Constantinescu, fondator al Teatrului de Artă Bucureşti şi Alex Gâlmeanu, fotograf. Jurnalismul, literatura, teatrul şi fotografia se întâlnesc pentru a forma un discurs comun despre arta de a spune, scrie şi interpreta o poveste.

Pentru lansarea propriu-zisă a ziarului, „Carevasăzică” a rezervat seara de miercuri, 16 martie; în Club Control va avea loc şi un concert unplugged al trupei Sophisticated Lemons. De altfel, conceptul tematic al primul număr se regăseşte în ideea de unplugged, deconectare, scoatere din priză. Mai mult, publicul va urmări şi o serie de câteva proiecţii ce reflectă poveşti moderne, reinventate.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează