Primul curs certificat de sustenabilitate din Romania

0

Cursuri certificate GRI în România

București, 24 august 2015 – CSR BootIQ pune România pe harta furnizorilor autorizați să ofere cursuri certificate Global Reporting Initiative (GRI) în România.

În calitate de partener de training al GRI în România, CSR BootIQ anunță primul curs certificat G4, standardul cel mai utilizat în lume ca instrument de raportare de sustenabilitate / CSR. Standardul G4 este folosit de toate tipurile de organizații, indiferent de sector sau de dimensiunea acestora.
screen_shot_2014-01-12_at_4.55.21_pm

”Cu acest curs venim în sprijinul companiilor care, conform Directivei UE 95/ 2014, vor fi obligate să raporteze informații non-financiare și care doresc să își pregătească resurse umane proprii pentru utilizarea G4 ca standard de raportare. De curs pot beneficia atât reprezentanți ai IMMurilor care vor să intre în lanțul de valoare al marilor companii ca furnizori sau distribuitori, cât și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale care derulează programe de CSR,” a spus Cristina Bălan, Managing Partner al CSR BootIQ și trainer autorizat GRI.

Primul curs certificat GRI va avea loc între 28 și 29 septembrie, va fi susținut în limba română și va fi găzduit de ING Bank. “Este un parteneriat care ne onorează și care ne obligă,” spune Cristina Bălan, “ING fiind una dintre cele mai mari instituții financiare din Europa. De altfel, unul dintre studiile de caz tratate în cadrul cursului nostru este anexa GRI la raportul anual al grupului ING.

Numărul maxim de participanți la acest curs este de 16. La sfârșitul celor două zile de training, participanții vor ști:

– cum să folosească instrumentul de raportare G4,

– care sunt pașii într-un proces de raportare și

– cum să coordoneze un astfel de proces în organizația în care lucrează.

În plus, cursanții vor fi familiarizați atât cu modul în care GRI evaluează un raport de sustenabilitate elaborat în conformitate cu standardul G4, cât și cu procesul de verificare în raportarea de sustenabilitate. Certificatul de participare la curs va fi eliberat direct de GRI.

Pentru mai multe detalii accesați www.csr-bootiq.com, secțiunea Training.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează