Primul concurs naţional de programare în Java susţinut de Oracle Academy

0

 

Primul concurs naţional de programare în Java susţinut de Oracle Academy

Te provocăm să dezvolţi o aplicaţie JAVA care să vină cu o soluţie creativă pentru comunitatea în care trăieşti.

Dacă eşti pasionat de programare şi tehnologie, te poţi înscrie individual sau împreună cu unul sau doi colegi. Cu puţină imaginaţie, poţi îmbunătăţi un proces sau propune o soluţie pentru o problemă punctuală cu care te-ai confruntat. E de ajuns ca unul dintre voi să aibă abilităţi de programare în Java.

Cum?

– Te înregistrezi online la www.java.jaromania.org individual sau în echipă începând cu 10 ianuarie 2014

– Selectezi o categorie: SMART School, SMART Business, SMART City, sau propria categorie

– Dezvolţi o aplicaţie JAVA interactivă care să reprezinte o soluţie inteligentă pentru o problemă a comunităţii (de la generarea testelor şcolare sau crearea unor reprezentări grafice ale unor mici experimente ştiinţifice până la îmbunătăţirea instrumentelor de management de proiect sau promovarea turismului în oraşul tău)

– Trimiţi soluţia până la data de 25 martie 2014.

Arată că ştii să foloseşti Java în mod inteligent şi vei putea câştiga împreună cu toată echipa laptopuri, participarea la Oracle România Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle şi un mare plus în portofoliul tău de carieră.

Pentru mai multe informaţii şi ceva inspiraţie, intra pe pagina Facebook a concursului: www.facebook.com/javacompetition

“Soluţii JAVA inteligente pentru beneficiul comunităţii noastre” este o competiţie naţională organizată de Oracle Academy în parteneriat cu Junior Achievement România pentru toţi studenţii din România care au şansa să îşi aprofundeze cunoştinţele, să îşi creeze un portofoliu remarcabil, să îşi folosească abilităţile şi creativitatea pentru a susține o cauză pozitivă și să câștige premii de excepție.

ConcursJava_ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.