Primul concurs naţional de programare în Java susţinut de Oracle Academy

0

 

Primul concurs naţional de programare în Java susţinut de Oracle Academy

Te provocăm să dezvolţi o aplicaţie JAVA care să vină cu o soluţie creativă pentru comunitatea în care trăieşti.

Dacă eşti pasionat de programare şi tehnologie, te poţi înscrie individual sau împreună cu unul sau doi colegi. Cu puţină imaginaţie, poţi îmbunătăţi un proces sau propune o soluţie pentru o problemă punctuală cu care te-ai confruntat. E de ajuns ca unul dintre voi să aibă abilităţi de programare în Java.

Cum?

– Te înregistrezi online la www.java.jaromania.org individual sau în echipă începând cu 10 ianuarie 2014

– Selectezi o categorie: SMART School, SMART Business, SMART City, sau propria categorie

– Dezvolţi o aplicaţie JAVA interactivă care să reprezinte o soluţie inteligentă pentru o problemă a comunităţii (de la generarea testelor şcolare sau crearea unor reprezentări grafice ale unor mici experimente ştiinţifice până la îmbunătăţirea instrumentelor de management de proiect sau promovarea turismului în oraşul tău)

– Trimiţi soluţia până la data de 25 martie 2014.

Arată că ştii să foloseşti Java în mod inteligent şi vei putea câştiga împreună cu toată echipa laptopuri, participarea la Oracle România Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle şi un mare plus în portofoliul tău de carieră.

Pentru mai multe informaţii şi ceva inspiraţie, intra pe pagina Facebook a concursului: www.facebook.com/javacompetition

“Soluţii JAVA inteligente pentru beneficiul comunităţii noastre” este o competiţie naţională organizată de Oracle Academy în parteneriat cu Junior Achievement România pentru toţi studenţii din România care au şansa să îşi aprofundeze cunoştinţele, să îşi creeze un portofoliu remarcabil, să îşi folosească abilităţile şi creativitatea pentru a susține o cauză pozitivă și să câștige premii de excepție.

ConcursJava_ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează