Primul concurs de ciclism feminin din România!

0

Fetele cuceresc șoseaua la Road Grand Pink – primul concurs de ciclism feminin din România.

Road Grand Pink este primul concurs de ciclism feminin de șosea din România și va avea loc pe  26 Aprilie 2015 în Otopeni. Evenimentul este dedicat în exclusivitate femeilor și promovează un nou concept de competiție: distracție și voie bună pentru ciclistele începătoare și provocare pentru cele avansate.

Afis_RGP

Concursul este organizat de o echipa de cicliste pasionate. Fetele știu ce înseamnă participarea la concursurile de masă cu avantajele și dezavantajele lor: „Nu ne dorim și nu avem nevoie de condiții aparte, dar ne place să ne simțim speciale! Vrem să le oferim ciclistelor începătoare un mediu compețitional sigur, iar celor avansate oportunitatea de  a-și demonstra aptitudinile.”.

Traseul concursului este de tip circuit urban, o tură având aproximativ 3,2km. Participantele pot alege intre doua variante – patru ture pentru incepatoare sau opt ture pentru amatoare si elite. RGP încurajează și participarea micilor cicliste, dedicându-le două variante de concurs – individual sau în echipă cu un adult. Mentionăm că pe durata întrecerii, traficul rutier va fi complet restricționat pe toată lungimea traseului.

Înscrierile se deschid pe 15 Februarie 2015, online pe site-ul www.roadgrandpink.ro.

Pentru detalii, noutăți și multe surprize, urmăriți pagina oficială a evenimentului –www.facebook.com/RoadGrandPink.

Eveniment organizat împreuna cu BikeXpert Racing Team și Hai cu Bicla, bucurându-se de susținerea  Primăriei Otopeni.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează