Primul BikeWalk din 2011 va avea loc sâmbata, 14 mai!

0

Uraa! Reincep BikeWalk-urile!

E cald si frumos afara in cea mai mare parte a tarii. Dupa masa bogata din Sarbatorile Pascale este tocmai potrivita o plimbare cu bicicleta.

Pentru bucuresteni este bine de stiut ca primul BikeWalk din 2011 va avea loc sâmbata, 14 mai. Traseul va porni din parcul Herastrau (intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle) la ora 18:00.
Traseul complet este: Parcul Herastrau >> Arcul de Triumf >> Piata Presei Libere >> Arcul de Triumf >> Piata Victoriei >> Calea Victoriei >> Piata Natiunilor Unite >> Parcul Izvor.
Sursa: bikewalk.ro
via liberinmiscare.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează