Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul Atelier de Storytelling pentru Copii: Învață-l cu ajutorul Poveștilor

0

Încurajează dezvoltarea creativității copilului tău și înscrie-l la primul atelier de storytelling pentru copii.

Pe 25, 26 și 27 martie începe un atelier de storytelling pentru copiii fascinați de povești. Aceștia vor învăța să se exprime corect atât în scris, cât și verbal, prin jocuri și activități interactive.

Atelier Storytelling
Este vorba despre primul atelier de storytelling pentru copii, pentru părinții care vor să-și ajute copiii să vorbească corect și să scape de emoții.

Atelierul este suținut de Iulian Tanase, om de radio și presă (Radio Guerrilla, Academia Cațavencu și Revista Kamikaze) și autor al unei cărți creative de parenting, Experimentul MAMATATA.

Cine este Iulian Tănase?

Iulian este tatăl a doi copii, poet și scriitor care a primit premiul „Hubert Burda“ pentru tineri poeţi din Europa de Est şi Premiul 1 la concursul literar „1+1+1=1 Trinitate“.
Este autorul unei serii impresionante de cărți, a scris în cadrul revistelor Academia Cațavencu și Revista Kamikaze și a realizat numeroase programe la Radio Guerrilla.
Iulian Tănase predă în prezent cursuri de creative writing, însă cel mai mult îi place să se joace cu copiii lui.

„Acum, cel mai mult îmi place să mă joc cu copiii mei. Am o fetiță, Adora, în vârstă de 6 ani, și un băiețel, Sacha, în vârstă de 4 ani. Ei sunt cei mai buni prieteni ai mei, iar eu sunt clovnul lor de companie.”

Unde are loc atelierul și cum te poți înscrie?

Atelierul de storytelling are loc la Institutul pentru Fericire, la adresa Bd. Dacia nr. 14, etaj 6, interfon 17C, Sector 1, București.

Părinții își pot înscrie copiii la atelier până pe data de 24 martie direct pe pagina atelierului, unde vor găsi mai multe informații despre program, activități și investiție.

Ce se va întâmpla în timpul atelierului?

Atelierul urmărește să acopere o serie de activități interactive, sub formă de jocuri și exerciții, care să le antreneze imaginația celor mici.
Copiii se vor distra cu jocuri cum ar fi Desenează o poveste, Ce se întâmplă dacă, Deschizi – nu deschizi și Jocul „Tribunal Copiilor“, unde aceștia vor avea ocazia să judece faptele unor personaje din anumite povești celebre.
Pe lângă jocuri, aceștia vor face execiții care să le stimuleze creativitatea, vor crea ghicitori, vor compune poezii din cuvinte decupate din reviste și vor construi povești cu personaje fantastice.

Când are loc atelierul de storytelling pentru copii?

Atelierul are loc în cadrul a cinci ședințe, ce durează câte o oră și jumătate fiecare, cu trei grupe diferite. Primul modul al atelierului va începe în datele de 25, 26 și 27 martie, iar programul va avea loc între orele 18:00 și 19:30 în timpul săptămânii, respectiv 11:00 – 12:30 în weekend.
La atelier pot participa câte 10 copii în fiecare grupă, cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani.

Vă așteptăm și pe voi la Institutul pentru Fericire, să vedeți despre e vorba pe 25, 26 sau 27 martie, când va avea loc primul modul al atelierului.

Atelierul de storytelling este organizat de echipa BluParty, experți în petreceri pentru copii în București. Cu o experiență de peste 9 ani în organizarea de petreceri pentru copii, vin cu multă distracție, scenarii interactive, personaje fantastice, echipamente și accesorii profesionale la aniversările tematice ale celor mici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.