Primii confirmati la B’ESTFEST 2010: Faithless!

0

După trei ediţii ce au adus atât zeci de vedete internaţionale, cât şi o mare de zâmbete pe chipurile a peste o 150.000 de români, primul festival de anvergură „made in Romania” – B’ESTFEST – se pregăteşte pentru cea de-a patra ediţie, primul nume confirmat în program fiind Faithless!

B’ESTFEST 2010 va avea loc anul acesta în zilele de 16, 17, 18 iulie, la Romexpo.

Realitatea.net anunţă public informaţiile oferite de organizatorii festivalului, oferind şi câteva date despre Faithless:

„În anul 2006, Faithless a lansat cel de-al cincilea album de studio „To All New Arrivals” consacrând definitiv trupa britanică drept unul dintre cele mai de succes proiecte electro-dance din lume. După patru ani de la apariţia ultimului material, Faithless se pregăteşte în prezent de lansarea unui nou album de studio, intitulat „Calling All The Faithful”, primul extras de pe acesta fiind single-ul „Sun To Me”. Alături de proiectele derulate împreună în decursul celor 15 ani de carieră, cei trei membri Faithless sunt implicaţi şi într-o serie de alte colaborari şi proiecte paralele.”

faithless

Intră pe faithless.co.uk pentru mai multe informaţii despre noul album al trupei britanice.

„Am ajuns la cea de-a patra editie B’ESTFEST si suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa construim un brand romanesc valoros intr-un timp atat de scurt! In Europa aproape fiecare tara are cel putin un festival international de muzica de o asemenea anvergura, iar faptul ca B’ESTFEST a reusit doar dupa cateva editii sa puna Bucurestiul pe harta turneelor celor mai ravniti headlineri internationali, sa atraga numerosi turisti straini si sa fie considerat unul cele mai importante festivaluri europene constituie un motiv in plus de mandrie pentru noi toti” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic pe site-ul oficial bestfest.ro

logo_ro-best-fest

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează