Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primăvara înseamnă tango, tai chi, joc și jonglerie:)

0

Am luat primăvara de mână și am adus-o în mansardă cu verde-stop, cu oaspeți călători, cu mult joc și jonglerie, pensule colorate, tricuri și trucuri. Ne tragem suflul și îl dăm înapoi în s-uri și opt-uri cu meșteri aleși, cât să zâmbești frumos și să descoperi taine noi.

Dacă n-ai ajuns la Astenia, hai să vezi cu ce ne mândrim.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, (Bucuresti) iar înscrierea se face prin email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Sau intră pe site și înscrie-te online.

Marți, 6 martie, ne mutăm în Cros Learning House, să jonglăm în stil britanic cu Jasmin Harding. Ne vedem la ora 18:00 la Intrarea Eminescu nr. 5, cu instrumente de jonglerie la purtător, de aveți. Ready? Steady? Jonglerie cu Jazz!

Miercuri, 7 martie, bailamos un Tango Argentinian direct din Buenos Aires de la ora 19:00. Cu pantofi lejeri, curiozitate și chef de lucru, iar meșterița noastră, Lucia Mîrzan, ne poartă în tainele dansului tradițional. Arriba!

Joi, 8 martie, mai jonglam puțin, dar cu TricTruc107, tot în Cros Learning House, tot de la ora 18:00. Cum învățăm cu spor împreună, luați de mână un prieten și instrumente de jonglerie în cealaltă și vedem care pe care.

 De vrei să schimbi macazul, tot joi, de la ora 19:00, în mansardă, Adrian Sârbu ne învață secvențe de Tai Chi. Hai să vedem cum sunt formele chinezești, îmbrăcați și încălțați lejer, fără obiecte metalice sau telefoane mobile în buzunare. Suntem ying și yang!

Vineri, 9 martie, te învățăm cum să-ți găsești un loc de muncă folosind LinkedIn. Meșterul nostru, Adrian Chira, ne așteaptă de la ora 19:00, în mansardă, cu un laptop și un cont pe LinkedIn. De n-ai, o să ai!

Sâmbătă, 10 martie, scoatem Jocul de Go din sertar și vedem cum stă treaba cu strategia, alb și negru. Ideas4Talent ne aduc nu unul, ci doi meșteri pasionați, cu jocul la ei. Voi trebuie doar să fiți de la ora 11:00 în mansardă.

Ne punem și talentul artistic la-ncercare, de la ora 14 :00, cu Bianca Ioniță. Veniți cu un portret și îl veți transforma într-un portret hiperrealist. Răbdare, haine de lucru și voi.

Duminică, 11 martie, reluăm jocul de Go și continuăm portretul hiperrealist, de la aceleași ore.

 

Hai să-ncolțim !

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.