Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primăvara începe și cu poi-uri

0

Sâmbătă, 18 aprilie, vă scoatem la jonglat în Geobar.

Pentru cei care n-au mai auzit de cuvântul „poi” până acum, este o „jucărie” folosită în stradă. Pentru că în stradă ai loc să te desfășori cu ele, o dată ce le ai și înțelegi cum să le folosești.

IMG_0731

Poiurile pot fi niște ciorapi plini cu orez pe care apoi înveți să-i manevrezi și să jonglezi cu ei sau pot fi poiuri de foc, care necesită ceva mai multă practică înainte de jucat cu focul propriu-zis. Pot avea greutăți și forme diferite, depinde de creativitatea noastră și la ce vrem să le folosim mai departe. Știm sigur că e distractiv să le folosești, să-i înveți pe alții să le folosească, dar să le și creeze.

Aici venim noi, echipa A.R.T. Fusion, cu o provocare.

Hai să luăm o pauză de la viețile noastre vitezomane și să facem niște poiuri pe care să le scoatem apoi în stradă și să învățăm să jonglăm cu ele. Momentan ne jucăm fără foc, fără scop mai mare decât distracția maximă. Apoi voi dați mai departe și le folosiți în parc, pe plajă sau la tot felul de evenimente. Atragerea atenției garantată. Venim noi cu materialele și cu ale noastre colege și poi-enthusiasts, Alexandra Tomescu și Alexandra Dinu, și-apoi ne descurcăm.

Alexandra Tomescu e pasionată de poiuri de prin 2013, când s-a jucat cu el epentru prima oară la un training în Estonia. Acolo a învățat să jongleze cu ele și apoi a tot exersat în campaniile stradale pe care le-a organizat.
Nu se consideră cea mai experimentată, dar îi place să dea mai departe, așa c-o să vă câștige din prima 🙂

„Cred tare mult în puterea poiurilor de a atrage lumea către noi atunci când facem câte o campanie stradala pt că sunt foarte colorate, au panglici, se rotesc, zboară în toate direcțiile, iar cei care le folosesc par să aibă aripi.”

Hai să ne vedem pe 18 aprilie, în Geo Bar (Bucuresti), de la 14:00. Intrarea este 15 lei și crănțănelele-s din partea casei. După ce înveți să-ți faci un poi și să-l manevrezi, îl iei la pachet, ca să uimești și pe alții.

*Taxa de intrare intră în fondul de donații al Asociației A.R.T. Fusion, campaniile stradale pe care le organizăm în mai și despre care puteți afla mai multe de pe site-ul nostru:

Ca să ținem și noi o evidență, vă rugăm să completați și formularul de aici pentru participare 🙂

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.