Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primăvara aceasta, fă-ți cadou o înscriere la Băneasa Race – Spring Edition!

0

Fiecare zi ne aduce primăvara mai aproape și în fiecare zi ne crește pofta de o alergare sănătoasă. Prima ediție Băneasa Race din acest an deja se apropie cu pași repezi și numeroși pasionați de alergare sunt deja înscriși la start, pentru un semimaraton pe poteci de pădure sau pentru un cros în natură!

14 aprilie este data la care pornim în prima cursă trail a anului și mai avem locuri la start și pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, pe www.baneasarace.ro/inscriere. Motiv în plus ca să te pregătești de start? Încă mai avem tarife reduse!

Împreună cu cei peste 1.000 de pasionați de sport, vei alerga, între prieteni, pe potecile din Pădurile Băneasa și Tunari, într-o competiție plină de adrenalină, senzații tari și surprize frumoase!

Nu uita – antrenează-te, antrenează-te, antrenează-te! Așa, vei fi în cea mai bună formă la start, pentru o competiție memorabila! Suntem pregătiți cu multă energie și muzică bună, iar la cursă vei găsi oameni frumoși, o echipă inimoasă și numeroase surprize de la partenerii care ne sprijină la fiecare ediție.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.