Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primaria Bucuresti are planuri pentru 7000 de locuri de parcare in subteran

0

Peste 7000 de locuri de parcare în subteran, în zone centrale şi semicentrale ale Capitalei, vor intra în circuitul public în următorii doi ani, a informat, vineri, Primăria Municipiului Bucureşti.

Într-un comunicat de presă, Primăria Bucureşti afirmă că, în acest moment, se lucrează la eliberarea amplasamentului primei parcări subterane de la Universitate, urmând ca în maximum 18 luni să fie finalizată prima parcare subterană publică cu un număr de 380 de locuri de parcare.

Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare încep licitaţiile pentru alte două parcări subterane – Edgar Quinet şi Piaţa Charles de Gaulle. Licitaţiile sunt tot în forma concesiunii de lucrări şi servicii, adică cu investiţie atrasă din mediul privat. În total, aceste două parcări totalizează peste 1.000 de locuri de parcare. Până la sfârşitul anului, se vor licita şi parcările subterane de la Alba Iulia, Dorobanţi, Walter Mărăcineanu, Esplanada Gara Băneasa şi Piaţa Presei Libere. Acestea vor însuma un număr de aproximativ 6.000 de locuri de parcare.

Articolul complet este pe site-ul eurourbanism.ro

Nota RomaniaPozitiva: Speram ca parcarile sa fie gata inaintea autostrazii…
(Ne cerem scuze pentru usoara unda de ironie din PS!)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.