Primaria Bucuresti are planuri pentru 7000 de locuri de parcare in subteran

0

Peste 7000 de locuri de parcare în subteran, în zone centrale şi semicentrale ale Capitalei, vor intra în circuitul public în următorii doi ani, a informat, vineri, Primăria Municipiului Bucureşti.

Într-un comunicat de presă, Primăria Bucureşti afirmă că, în acest moment, se lucrează la eliberarea amplasamentului primei parcări subterane de la Universitate, urmând ca în maximum 18 luni să fie finalizată prima parcare subterană publică cu un număr de 380 de locuri de parcare.

Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare încep licitaţiile pentru alte două parcări subterane – Edgar Quinet şi Piaţa Charles de Gaulle. Licitaţiile sunt tot în forma concesiunii de lucrări şi servicii, adică cu investiţie atrasă din mediul privat. În total, aceste două parcări totalizează peste 1.000 de locuri de parcare. Până la sfârşitul anului, se vor licita şi parcările subterane de la Alba Iulia, Dorobanţi, Walter Mărăcineanu, Esplanada Gara Băneasa şi Piaţa Presei Libere. Acestea vor însuma un număr de aproximativ 6.000 de locuri de parcare.

Articolul complet este pe site-ul eurourbanism.ro

Nota RomaniaPozitiva: Speram ca parcarile sa fie gata inaintea autostrazii…
(Ne cerem scuze pentru usoara unda de ironie din PS!)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează