Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima stație automatizată cu biciclete și trotinete!

0

Testeză noile trotinete I’Velo!

Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Kaufland România anunță lansarea primei stații automatizate cu biciclete și trotinete.

Serviciile de bike-sharing I’Velo Urban și Relax sunt completate de acum și cu servicii de transport cu trotineta, unificate prin aplicația I’Velo.

Alegerea modalităților alternative de transport – bicicletă, trotinetă, bicicletă electrică – este una dintre cele mai sănătoase abordări ale vieții cotidiene. Înseamnă bucurie și înseamnă libertate și, deloc în ultimul rând, una dintre cele mai simple și mai eficiente căi de a ne purta prietenos cu Pământul.

Trotinetele I’Velo pot fi testate gratuit, până pe 30 noiembrie, în baza unui abonament activ și cu ajutorul aplicatiei I’Velo. Pentru noi, părerea utilizatorilor noștri contează, iar feedback-ul activ primit pe adresa ivelo@greenrevolution.ro ne va ajuta să punem la punct ultimele detalii legate de funcționalitatea sistemului!

Trotineta electrică poate fi o alternativă avantajoasă, potrivită atât pentru adulți, cât și pentru adolescenți, în drumul lor spre școală, fiind o amodalitate plăcută pentru petrecerea timpului liber.

Cum se închiriază o trotinetă I’Velo? E atât de simplu! Se scanează trotineta din orice stație Urban sau din centrele Relax, începe plimbarea, iar la final, se revine în stație și trotineta este andocată sau se returnează in centrele Relax.

Ne-am dorit să fim primii, în domeniile în care ne-am implicat, să inovăm și să schimbăm mentalități, structuri, acțiuni. Acum avem și prima stație hibrid din lume, cu biciclete și trotinete, care să ne ajute să ne deplasăm mai ușor prin oraș! Noi credem cu tărie că fiecare dintre noi trebuie să se bucure de un mediu curat și să aibă la îndemână cât mai multe soluții de transport urban alternativ, sustenabil și sănătos! Ne dorim să facem asta și în continuare și avem nevoie de suport”, a declarat Raluca Fișer, Președintele Green Revolution.

Vedem tot mai multe trotinete electrice în București și suntem bucuroși să putem oferi acest nou serviciu utilizatorilor I’Velo. De mai mult de 10 ani, Raiffeisen Bank încurajează transportul alternativ în orașe – este singura soluție pentru a trăi într-un mediu curat și nepoluat. Vom continua eforturile în acest sens și investițiile în programe care să determine tot mai mulți oameni să renunțe la mașină și să aleagă alte mijloace de transport”, declară Corina Vasile, Director de Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank România. 

Clienții vor avea acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației sau a cardului de membru. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achiziționat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanți (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând site-ul www.ivelo.ro.

Despre Green Revolution 

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România, ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în randul autorităților și companiilor private și de stat.

Despre Raiffeisen Bank:

Raiffeisen Bank România este o bancă universală de top, care oferă o gamă completă de produse și servicii financiare clienților: persoane fizice, IMM-uri sau corporații. Banca are o reţea de peste 400 de agenţii în toată ţara, care deservesc aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 92.000 de IMM-uri și 5.700 de corporaţii.

Raiffeisen Bank susţine anual programe și proiecte de responsabilitate social corporativă care îmbunătăţesc calitatea vieţii în comunităţile în care este prezentă. În cei 21 de ani de prezență pe piața românească, Raiffeisen Bank a investit peste 20 de milioane de euro în proiecte culturale, educative și comunitare. Rezultatele obţinute și planurile pentru viitor sunt prezentate în Raportul de Sustenabilitate, disponibil pe site-ul web al companiei: https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/responsabilitate-corporativa/rapoarte-anuale-csr/.

Despre Kaufland:

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.200 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii noastre corporative. Conceptul dezvoltării durabile presupune integrarea unui comerț sustenabil în cadrul tuturor proceselor operaționale, precum și asumarea răspunderii pentru mediu și societate in care activam. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.ro.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.