Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima școală experiențială pentru părinți

0

Land of Oz: centru de recreație pentru părinți lansează prima școală experiențială destinată acestora.

Plecând de la ideea că în creșterea copiilor e importantă educația părinților și a faptului că există deja o mulțime de cărți, articole și cursuri teoretice pe acest subiect, însă aplicabilitatea lor este mică atunci când intervin emoțiile, fondatorii școlii și-au propus să ofere participanților un parcurs personalizat de întâlniri cu traineri și terapeuți specializați unde se va lucra cu emoții, la nivel profund, pentru a genera schimbările de care fiecare are nevoie.

Școala se împarte în 3 secțiuni, la fel ca o poveste.

Avem Introducerea, cu workshopuri de art-terapie, dans, terapie prin râs, teatru de improvizație, consiliere și masaj emoțional, Cuprinsul, cu workshopuri de vindecare a copilului și Încheierea, cu provocări online, sesiune de feedback și petrecere.

În total sunt 40 de ore de interacțiune, pe parcursul a 2 luni, gândite special pentru ca toți cei care trec prin ele să fie la final așa cum își doresc: mai conștienți, în control, echilibrați, gata să întâmpine orice apare cu deschidere, spirit de observație, prezență, bucurie, gata să își exprime pozitiv emoții cum sunt furia, frica și tristețea.

Fiindcă totul la ei este despre lucruri serioase spuse în joacă, au realizat și o serie de filmulețe cu mărturii ale unora dintre primii înscriși la școală – chiar personajele din poveste:

 

Vedeți mai multe detalii pe site-ul lor  și pe pagina de facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.