Prima parcare pentru biciclete din Bucuresti pe locul unui loc de parcare auto

0

Pe strada Baba Novac nr 11 din Bucuresti, a fost instalata prima parcare pentru 10 biciclete ce inlocuieste un loc de parcare auto.

Parcare biciclete

Parcarea a fost amenajata de asociatia OPTAR, cu sprijinul financiar al magazinului de biciclete BikeXCS.
O parcare similara a primit avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti de a fi instalata pe strada Pictor Arthur Verona, insa este asteptat avizul Administratiei Strazilor Bucuresti. Proiectul de instalare a parcarii pentru biciclete de pe strada Pictor Arthur Verona a fost finantata in cadrul evenimentului Street Delivery.
Asociatia OPTAR face demersurile pentru a instala parcari similare si in alte puncte de interes din oras, pe lista de prioritatii fiind sediile celor 7 Primarii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează