Prima intalnire Speakers’ Arena din 2013

0

Continuam intalnirile Speakers’ Arena la Libraria Bastilia, urmatoarea intalnirea va avea loc duminica 13.01.2013, de la 14:00-17:00. Te asteptam ca de obicei sa participi ca speaker sau ca audienta.

Te poti inscrie aici:
http://tinyurl.com/inscriereSpeakersArena

Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii alaturi de noi. Speakers’ Arena inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:
– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;
– participant (dai feedback celor care prezinta).
 
Te asteptam duminica 13.01.2013 la 13:45 astfel incat la 14.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.
 

speakers arena1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează