Prima editie Manifesto Film Fest, festival pentru iubitorii de film documentar

0

Prima editie Manifesto Film Fest, festival pentru iubitorii de film documentar, va avea loc la cinematograful „Elvira Popescu” sambata-duminica, 18 si 19 iunie, intre orele 10:00 si 16:00.

Festivalul este organizat de elevi pentru elevi, dar toti doritorii sunt asteptati sa ni se alature. Pe langa scurtmetrajele pe teme culturale si sociale precum drepturile omului, vom avea si un concurs de scurtmetraje (juriul fiind alcatuit tot din elevi). Va asteptam cu filme interesante, multe subiecte de dezbatere si voie buna! :.) 
Pagina de Favebook a evenimentului este: www.facebook.com/manifesto.film.fest
manifesto_film_fest

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează