Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima editie a DIVERTILAND SPRING FEST 2016, FESTIVAL CONCURS DE MUZICA PENTRU COPII SI ADOLESCENTI INTRE 4-14 ANI

0

Sambata 23 aprilie 2016, sunteti invitati la DIVERTILAND SPRING FEST – FESTIVAL CONCURS DE MUZICA PENTRU COPII SI ADOLESCENTI INTRE 4-14 ANI!

Sambata 23 aprilie 2016, incepand cu ora 10.00, la Divertiland Playland, va avea loc prima editie a DIVERTILAND SPRING FEST 2016!

afis festival final

Divertiland Spring Fest este un concurs de muzica usoara care se adreseaza tuturor copiilor si adolescentilor cu varsta intre 4-14 ani care doresc sa participe la o competitie de interpretare vocala, structurata pe etape de varsta. Participantii pot proveni din institutii de invatamant privat sau de stat: scoli, gradinite, cluburi si scoli cu profil muzical din Bucuresti si din imprejurimi.
Scopurile principale ale evenimentului sunt formarea, selectarea şi promovarea talentului in randul copiilor intre 4-14 ani, promovarea actului artistic de calitate si stimularea spiritului de competiţie in randul participantilor.

Afisul DIVERTILAND SPRING FEST include muzica – interpretare vocala, momente de dans modern si balet, precum si concerte extraordinare, sustinute de artisti cunoscuti si invitati speciali. Nu vor lipsi atelierele distractive si creative pentru copii si nici premiile acordate de organizatori si de partenerii acestora!

Invitati speciali: cunoscutul interpret MIHAI TRAISTARIU, solistul OMAR ARNAOUT – castigator Next Star 2013, trupa de dans Pasitos, trupa de dans Contrapunct, scoala de dans Start Dance, scoala de dans Dance World.
Vino si tu la Divertiland Playland – cel mai mare parc de distractii indoor – unde te asteapta numeroase atractii pentru copii, adolescenti si adulti: singura pista de ski acoperita din Romania, derdelus, perete de escalada, bunging dome, jocuri gonflabile, mese de ping pong, airhockey, fussball si billiard.

Accesul in parcul de distractii se va face pe baza de bilet de intrare, la un pret special pentru ziua de 23 aprilie: 20 lei/copil, 15 lei/adult,

Evenimentul este organizat de DIVERTILAND PLAYLAND, in parteneriat cu DIVERTILAND AQUA PARK, SALVALIFE – Salvamari pentru viata, LNKO- Greek Cuisine.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.