Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima Editie a Conferinta Internationala Autism Bucuresti IACB 2017: Formarea deprinderilor de viata la persoanele cu autism in programele intensive de interventie precoce.

0

Prima editie a Conferintei IACB 2017, s-a desfasurat anul acesta la Rin Grand Hotel, in perioada 27-29 octombrie. Evenimentul a fost organizat de catra Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA), cu sprijinul coechipierilor: Asociaṭia Copiii de Cristal, Asociaṭia Uite cum cresc, Asociaṭia Betania, Asociaṭia pentru Sănătate Mintală a Copilului „Sfântul Serafim de Sarov”, Asociaṭia Activity, Asociaṭia de Recuperare Terapeutică Aplicată, Asociaṭia Spontania ṣi Asociaṭia Motivaṭie în Psihoeducaṭie, Perfect Life Saver si sustinerea partenerilor media: Editura Philobia, Sfatul Părinṭilor, Pagina medicala, Revista Politici de Sănătate, Şcoala pacienṭilor, Click!Sănătate, Acasa.ro, Sunt părinte, Qbebe, Edu Medical, Psychologies, Ziare.com, BebeH, Mamă de profesie, Copilul.ro, Pagina de psihologie ṣi Viaṭa medicală.

Conferinta a adus laolata invitati valorosi, cu formare profesioanala realizata in tara si in strainatate, terapeuti ABA care lucreaza direct cu copii, analisti comportamentali, psihologi clinicieni, consilieri, psihoterapeuti, psihopedagogi si specialisti din arii conexe analizei comportamentale, ca de exemplu logopezi, medici primari psihiatri, kinetorapeuti, educatori, profesori, consilieri juridici, presedinti ai asociatiilor din tara, parinti, educatori la domiciliu, presedintele Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati.

De asemenea, au fost prezenti in cadrul pannelurilor atat parinti ai opiilor cu autism si cat si persoane adulte cu autism ce au impartasit invatauri din propria experienta.

Consideram asadar ca evenimentu le-a oferit participantilor oportunitatea de a accesa informatii de ultima ora cu privire la abordarile terapeutice implementate in lucrul cu copii cu TSA.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.