Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima ediție a Bucharest International Music Competition

0

Primul concurs Online la nivel internațional specializat pe muzica de cameră pentru instrumente de suflat.

Asociația Ars Ventus organizează în perioada 1-15 iulie Bucharest International Music Competition, un concurs dedicat muzicii de cameră pentru instrumente de suflat. Ediția de anul acesta este dedicată cvintetului de suflători, ansamblu cameral reprezentativ pentru instrumentele de suflat din lemn. Concursul propune o formă de organizare modernă, cea Online, al cărei relevanță a fost probată și validată prin înscrierea mai multor ansambluri de suflători din Europa. Muzicienii invitați să facă parte din comisia de jurizare sunt instrumentiști de prestigiu angajați la orchestre precum Staatskapelle Symphonieorchester din Berlin, The Symphony Orchestra of the Gran Teatre del Liceu din Barcelona, Malmö Opera Orchestra și alte orchestre din Danemarca și Suedia. Alte detalii pe website: www.arsventus.ro

Despre organizator:  

Asociația Ars Ventus este principala organizație de muzică de cameră pentru suflători din România.

Povestea Ars Ventus a început în anul 2013 ca organizație concentrată pe activitatea unui cvintet de suflători. Pe parcursul anilor a evoluat prin a îmbrățișa muzica de cameră pentru suflători în toate combinațiile instrumentale, genurile și speciile, prezentând artiști din România în recitaluri camerale, concerte solistice sau spectacole educative. Pentru a fi în avangarda dezvoltării artistice și pentru a ajunge la o audiență suplimentară, activitățile cuprind o gama cât mai variată, totul din pasiune declarată pentru muzica de cameră.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.