Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima data

0

Pachiu și Asociaţii vă invită la teatru “Prima dată”

Marţi, 10 aprilie, casa de avocatură Pachiu și Asociaţii invită iubitorii de teatru la avanpremiera spectacolului “Prima dată”, o piesă după dramaturgul Michal Walczak, în regia lui Radu Dragomirescu.

Sub motto-ul B.E.L.I.E.V.E.Bound by Excellence, as Links in a Chain, we create Innovation from Enthusiasm and Value from Expertise – firma de avocatură Pachiu și Asociaţii și-a propus să se implice în dezvoltarea societăţii și comunităţii din care face parte. În acest sens, acordă o atenţie deosebită mediului cultural, prin susţinerea proiectelor valoroase pentru dezvoltarea culturii într-o societate modernă.

Piesa pe care Pachiu și Asociaţii o sprijină și care este pusă în scena cu ajutorul Teatrului ARCA pe 10 aprilie, de la ora 20:00, atrage atenţia prin reflecţia asupra rolurilor și relaţiilor dintre femei și bărbaţi. Spectacolul ridică întrebări, la care încearcă să și răspundă prin dialoguri presărate cu umor și sarcasm, apelând la situaţiile prin care trece un cuplu de-alungul timpului. Pornind de la o primă experienţă nefericită, cei doi protagoniști încearcă repetitiv să creeze momentul unei prime dăţi reușite, dar eșuează constant pentru că viziunile lor asupra a ceea ce înseamnă “reușit” diferă.

Regizorul Radu Dragomirescu spune despre spectacol:

“Este o piesă care analizează cu luciditate, cinism și compasiune în același timp relaţiile dintre bărbaţi și femei. Este o piesă care reflectă atât fricile și anxietăţile noastre legate de sexul opus, cât și visele și speranţele noastre.”

Spectacolul “Prima dată” este primul dintr-o serie de evenimente culturale pe care Pachiu și Asociaţii dorește să le sprijine, având în plan dezvoltarea unui proiect de promovare a tinerilor actori, regizori și dramaturgi români.
Andrei Dumitrache, partener în cadrul Pachiu și Asociaţii, spune despre iniţiativa firmei:

“Considerăm cultura şi valorile generaţiei tinere ca fiind absolut esenţiale pentru o societate românească sănătoasă, aşa cum ne-o dorim cu toţii. Acest proiect s-a născut dintr-o dorinţă pură şi simplă de a oferi unor tineri artişti, care şi-au luat în serios rolul de continuatori ai artei teatrale româneşti, acele şanse de care sunt privaţi prin indiferenţa şi ignoranţa contextului actual. Teatrul este doar prima dintre manifestările vieţii culturale pe care le avem în vedere, proiectul acesta urmând să se extindă şi la alte arte.”

Distribuţia este formată din actorii Ioana de Hillerin și Gabriel Răuţă, iar scenografia este asigurată de Iulian Bălţătescu. Preţul unui bilet este 25 de lei. Detalii și rezervări pe www.lascena.ro.

Pachiu și Asociaţii este o firmă specializată în domeniul avocaturii de business. Mai multe detalii pe www.pachiu.co

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.