Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prezentare Aplicație și live concert The Deep Sound of Space de Peter Gate

0

Acest eveniment este o premieră mondială, prima prezentare publică a aplicației noastre de realitate augmentată – The Deep Sound of Space. Invitații vor avea posibilitatea să experimenteze pentru prima dată un nou mod de a asculta muzică. Participarea la eveniment se face pe bază de invitație, însă vă invităm să urmăriți concertul live aici – https://www.facebook.com/thedeepsoundofspace.

https://www.facebook.com/MuzeulMunicipiuluiBucuresti

După prezentarea generală și testarea aplicației, invitații vor participa la o altă premieră, un scurt live performance de muzică electronică, de Peter Gate, de pe noul album, „3 6 9”.

Acestă primă prezentare a aplicației va fi urmată de o serie de evenimente similare, cu ocazia plasării spațiale a aplicației la fiecare muzeu din grupul Muzeului Municipiului București.

THE DEEP SOUND OF SPACE PROJECT, inițiat de Petru I. Pap alias Peter Gate, antropolog,muzician și artist vizual, se concentrează pe utilizarea sunetului, a muzicii și a vizualului prin diferite aplicații în realitatea augmentată, dar și pe performance-urile electronice live care implică tehnologia de vârf și arta inovatoare. The Deep Sound of Space este continuarea proiectului The Deep Sound of Maramureș, proiect cultural de excelență (https://vimeo.com/191619171).

Toate aspectele proiectului: partea academică, pornind de la colaborările cu Universitatea de Stat din New York și o serie de parteneriate cu muzeele și observatoarele astronomice, se bazează pe studii academice, dar și pe spectacole de muzică live, rezultatul atingând într-adevăr audiența largă. Practic, obiectivul nostru este să intrăm în viața de zi cu zi a tuturor oamenilor care folosesc tehnologia și consumă artă.

TDSOS AUGMENTED REALITY APP

Aplicația de spațializare a muzicii în realitatea augmentată, dinamică și interactivă, este realizată împreună cu echipa de IT, TCW din Washington DC, coordonat de Will Copps.

Diferitele sunete și instrumente care compun melodiile încorporate în aplicație sunt ilustrate cu diverse forme geometrice.

Animația și mișcarea în spațiu a sunetelor este declanșată de mișcarea utilizatorului, va afecta sunetele melodiei și va schimba modul în care sunt aplicate efectele individuale, făcând fiecare experiență audio unică. Această aplicație utilizează capabilitățile GPS și busola telefonului.

De-a lungul anilor, vom continua să încorporăm muzică nouă, dar și să colaboram cu alți artiști, dezvoltand o colecție muzicală. Pentru o experiență optimă, sunt necesare căștile audio. Aplicația a fost realizată de TCW coordonat de Will Copps, împreună cu Petru I. Pap alias Peter Gate.

Teaser Aplicatie: https://vimeo.com/313632783

https://www.instagram.com/the_deep_sound_of_space https://www.facebook.com/thedeepsoundofspace

Teaser Eveniment – https://vimeo.com/313750097

Organizatori : Muzeul Municipiul Bucuresti, TCW si Asociatia pentru Cultura si Civilizatie

Parteneri : Axis Communications, Control Club, Bau Handler Group, Iulia Gorneanu, First PR , Comics Didactic, CamStreamer

Parteneri media: Agerpres, Telekom Electronic Beats, UZPR, Radio România Cultura, Arts United, Graiul Maramuresului

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.